Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Eddig milyen volt a mai...

Eddig milyen volt a mai étkezésem? Súlytartáshoz megfelelő?

Figyelt kérdés

Reggeli: 20 dkg sovány túró, 20 szem mazsolával, 150 g 3,5%-os natúr joghurt, 10 dkg meggy, kis fekete kávé 100 ml növényi tejjel.

Ebéd: egy csésze vegyes zöldségleves grízgombóccal, 20 dkg natúr szezámmagos csirkemell, 50 g tormakrémmel, 1 zöld alma.

A vacsi nem tudom, mi lesz, valószínű natúr joghurt, valami kevésbé cukros gyümölccsel, mert most szezonjuk van, és imádom. :D

Egész nap kb. 3 liter víz.

Milyennek tartjátok ezt a napot? Mennyi kalória lehet ez így összesen?

Nagyjából hasonlóképp étkezem minden nap, hétfőtől péntekig 1 órát kardiózom edzőteremben. Súlyt szeretnék tartani, esetleg hízni 1-2 kilót.

26/N, 164 cm, 48 kg.

2018. júl. 21. 14:26
 1/6 anonim válasza:
Számold, hogy mennyi kalóriát viszel be egy nap, ha fogysz vigyél be többet, ha hízol vigyél be kevesebbet. Csak ennyi a lényeg.
2018. júl. 21. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:

#1 nem teljesen... Nem mindegy hogy valaki 2000kcal pizzát vagy 2000kcal zöldség gyümölcs különböző magvak és fehérjeforrások (eg. sovány hús meg tejtermékek) eszik meg egy nap...

Habár így ránézésre a kalóriákat nem tudom, kifejezetten jónak tűnik.

2018. júl. 21. 17:20
 3/6 anonim válasza:
Szerintem egészségesen étkeztel ma. De mért kell megszámolnod a mazsolát 48 kilósan? :o Felnőtt nő vagy. Nagyon alacsony a testsúlyod. 55-60 kg-nak kéne lenned
2018. júl. 21. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem okés
2018. júl. 21. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Off: a súlyod alapján sovány vagy. Nem kell kcalt számolnod, egyél ha éhes vagy, lehetőleg egészségeset.
2018. júl. 21. 23:50
 6/6 anonim válasza:
Hát szerintem ez elég kevés...kihagytad a főétkezések közötti étkezéseket!Ha egészségesen szeretnél étkezni akkor inkább egyél többet de pl hagyd ki a grízgombócot!Csak az volt ami nem stimmelt bele ebbe az egészséges étrendbe!Ha nagyon rá startolnál mazsola helyett egyél inkább friss szőlőtt de reggel még a mazsola is belefér!Viszont vacsira egy joghurt elég kevés!Azt inkább helyezd át uzsira és vacsira egyél valami rendeset!Amúgy az ételek amiket eszel nagyon egészségesek:)
2018. júl. 22. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!