Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogyjak "változtatás...

Hogyan fogyjak "változtatás nélkül"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én vagyok ez a kérdező: https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas_..

Még nem álltam neki az életmódváltásnak, mert mindenféle dolog jött közbe, ami miatt úgy éreztem, hogy nem tudnám ebben az élethelyzetben elkezdeni ezt a drasztikus változást (vizsgák főként). Mivel július 9-15 között fesztiválozni megyünk párommal, ezért addig már nem hiszem, hogy elkezdem, mert ott úgysem tudom tartani a diétát.

Közben felmerült még pár kérdésem.

Mit csináljak, ha egy nehezebb helyzetben elvesztem a motivációmat? A tükör stb...nem igazán segít, csak tovább rombolja az önbizalmamat, de motivációt nem ad.

Az éttermi ételeknek hogyan számoljam a kalóriáját? Nem faggathatom a szakácsokat, hogy részletesen mit hogy készítenek, valószínűleg nem is adhatják ki.

2018. jún. 25. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Az éttermi ételeknek NEM tudod számolni a kalóriáját. Ahogy a nagyi sütijének sem. Hasraütsz vagy tudomásul veszed, hogy fogalmad sem lehet róla.

Ha félted a motivációt, akkor talán jó életmóddal fogysz, amit motiváció nélkül is tartasz, mert jó neked... Max. rosszabb passzban nem lesz (akkora) kalóriahiány, de attól még gyakorolhatod az új, jobb életmódodat, ami később még jól jön. Igen, írtad anno, hogy vannak kötöttségek, hát javítsd ott, ahol tudod.

Miért kéne DRASZTIKUS változtatás? Anélkül is lehet fogyni. Tedd meg, amit tudsz és reméld a legjobbakat.

2018. jún. 26. 00:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Igazad van :) Ráadásul már a párom is támogat benne és velem együtt szeretne edzeni és enni, hogy támogasson. Bár ő más adagokban, hiszen neki igencsak híznia kéne :D

Sportot mit ajánlasz? Gyakran fáj a hátam/derekam/mellkasom az egész napos állás miatt és valószínűleg rossz a testtartásom, gerincferdülésem is van. Ugye munkában sokat állok, sokat emelgetek és sokat is megyek.

2018. jún. 26. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Te csak kacérkodsz a fogyással, igazán nem is akarod, valld be őszintén. Akkor meg az is elég lenne, ha kevesebbet ennél, csak hát az olyan parasztosan primitív dolog.
2018. jún. 26. 06:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Ez marhaság, nem eszek sokat. Sőt, sokszor napi 1x vagy 2x.

Tegnap tudod, hogy mit ettem? Egy tál brokkoli levest, 2 szelet natúr csirkét és rizst. Meg pár szem szőlőcukrot, talán hármat. Ennyi. Itt a gond a rendszertelenséggel van inkább, a kevés folyadékkal. Sokszor hetekig alig eszek a meló miatt, utána valahogy helyreáll a dolog és megint eszek napi 2-3x. És ne hidd, hogy marha nagy adagokat eszek :(

2018. jún. 26. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Első voltam. Sajna nem tudom, milyen mozgás lenne jó ilyen bajokkal... Nyilván vannak szakemberek, akik megmondják az ilyesmit, én nem vagyok az. Én próbálkoznék valami kímélőbbel és ha beválik, akkor megtartom...
2018. jún. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!