Van itt olyan, aki jó ideje 1000 kalória alatti étrenden él?
Hány kalóriát, mit ezsel egy nap? Ha nem túl intim, akkor kérlek írj súlyt, magasságot, nemet és életkort is.
Van egy olyan teóriám, hogy igazából egy ülőmunkát végző embernek elég jóval kevesebb kalória is, mint amennyit eddig gondoltunk..
Az a legegészségesebb, ha csak annyit eszünk, amennyit épp kell, nincs túlevés. S ha nem vagyunk se túl vékonyak, se túl kövérek. Mint már írtam, az esszenciális zsírszázalék létező dolog, alámenni roppant egészségtelen.
Nem vitázom veled, kérdező, mivel nem tudom, hogy neked mit jelent a vékony, egészséges vagy már túlzott szintet s a te számaiddal sem tudok általánosan mit kezdeni. Én tuti tömegelnék ész nélkül, de ha a vizsgálatok alapján egészséges vagy, a te dolgod, részemről OK. Sajna sokan tönkreteszik magukat a túlzott vékonysággal, amiről köztudott, hogy nem fér össze a hosszú élettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!