Ha hosszutavon ilyeneket eszem es edzek melle, jo lesz?
2.hete kezdtunk el baratnommel terembe jarni,kb 3hete eszem normalisan, nasi meg hulyesegek nelkul.
162cm vagyok es 65kgt mutatott a merleg,sajnos elhanyagoltam magam+plusz kozbejott betegseg is, mindegy,lenyegtelen.
Teremben 1.5-2orat szoktunk lenni,heti 4x,kiveve havikor,mert akkor hasznalhatatlan vagyok sajnos. Ebben van minden:futas(ebbol szoktam a legtobbet, 40-50percet),ellipszis,bicikli,lepcsozes, kar meg labgepek.
Edzes utan iszok egy adag iso whey zerot, es ezeket szoktam amugy enni: reggelire altalaban zabpehely, vagy tk. zsomle, sonka, aztan par ora mulva egy almat, ebedre, rizst csirkemellel vagy salata csirkemell, vacsorara meg tojas,sonka, salata.
Igazabol hasonlo az egesz.
55kg lenne a cel, na meg az se mindegy,hogy hogy oszlik el, tehat formasodni szeretnek.
Ha jók a makrók, ez rendben van. Nyilván mennyiségek nélkül nem lehet mit mondani.
Én erősítő edzést is nyomnék, az a biztos, de ha nem akarod, nem muszáj. Max. utána tömegelsz, ha nem leszel elég izmos. Én utálok izmot veszteni, így a teljes testes edzés elég alap nekem (akkor is, ha épp nem csinálom, de tudom, hogy kéne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!