Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csinálok rosszul? Föl-le...

Mit csinálok rosszul? Föl-le ugrál a súlyom.

Figyelt kérdés
Napi 1300-1350 kcalt eszem. Kiiktattam a pékárut, rizst, krumplit, tésztát. Rengeteg zöldséget eszek, heti háromszor futok. Egyszer sem szegtem meg a diétát. 1o nap alatt lement 3 kg, most 4 napja föl-lemegy fél kiló. El nem tudom képzelni mi lehet a baj. Gondolom vízvisszatartás, de miért?
2018. máj. 3. 06:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Menstruálsz?
2018. máj. 3. 07:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Hormonális spirálom van, ami mellett nincs vérzés. Így passzolom🙂
2018. máj. 3. 07:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

10 nap alatt nem tud lemenni 4 kiló zsír, abban bőven volt más is.

Nem tudom, most mekkora vagy, de ezzel a diétával és sporttal lehet kb napi 700 kcal deficited, az 10 nap alatt 7000 kcal, ami kb. egy kiló.zsirnak felel meg. A többi az vizvesztes az izomból kiürült glikogén miatt, illetve kevesebb béltartalom, mert hogy kevesebbet eszel. És ez a része ugrál, persze.

Ne legyél ennyire megszállott, hogy minden nap lesed, mennyi a súlyod. Hetente mérd, és ne csak mérleggel, de centivel is. Mi értelme van veszíteni 5 kilót, ha az centiben nem látszik?

2018. máj. 3. 07:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Te komolyan fél kiló ingadozáson vagy kiakadva? Ez teljesen normális dolog. Elárulom, ez így is lesz mindig, mert ilyen az emberi szervezet. Nap végére, vagy ha jobban beeszel, akkor többet mutat a mérleg. Ha több vizet iszol, akkor is többet mutat a mérleg. Ennyire azért ne ess túlzásokba, fél kiló plusz-mínusz teljesen rendben van. Elkerülni nem fogod tudni. Én edzés előtt 77 kg vagyok, edzés után pedig 76 kg. 1 kg vizet kiizzadok.
2018. máj. 3. 07:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már fél kilón akadsz ki.

Ennyi egy jóízű vízivás ebben a melegben, vagy egy pisilés, kakilás.

Folytasd tovább, igaz 10 nap alatt a veszteség inkább víz lesz, de hajrá, fog ott zsír is menni.

2018. máj. 3. 07:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Fél kiló ? nekem havonta 2-3 kilót is ingadozik,a ciklusomtól függően ,és még ezzel sem foglalkozok soha,mennek szépen a dolgok.

Felesleges minden nap mérni magad és ezen stresszelni

2018. máj. 3. 07:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Fél kiló jólány!!! Fél liter víz, egy adag reggeli vagy ebéd stb!! Istenem...
2018. máj. 3. 09:11
 8/12 anonim ***** válasza:
A testsúly ingadozása normális. Vízvisszatartást például a menstruáció okozhat. 30 nap elteltével vonj mérleget!
2018. máj. 3. 09:22
 9/12 anonim ***** válasza:
2 azért még a hormonok összezavarodva-kutyulva a rendszert működnek - és okozhatnak súlyproblémákat is
2018. máj. 3. 09:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy este fél kilóval több vagyok, mint reggel. Reggelente mérem evés és ivás előtt. És azzal is tisztában vagyok, hogy az első időkben nem zsìr távozik. Egyszerűen csak érdekel, hogy egy betartott diéta mellett mi okozhat testsúlyingadozást. Összesen 8 kg-t szeretnék fogyni, amikorra sikerül.
2018. máj. 3. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!