Kétségbe vagyok esve. Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Már sokat fogytam december vége óta fogyózom eddig megvolt a 7-10 naponta 1 kiló mínusz mikor hogy, de most kb két hete vagy több semmit nem mozdul a mérleg vagy max felfele 1-2 kilót aztán le ugyan oda. 1200 kcalt eszek biciklizek, ha többet eszek lemozgom, de semmi, mi történt?? Ennyi?? Nem tudok lefogyni? 94 kg vagyok van hova fogynom de nem megy sehova. A menzeszemnek kb 2 hete meg kellene jönnie de nem jön ezzel lehet összefüggésben? Vagy semmi köze hozzá? Mindent grammra mérek nem tévedek. Volt csalónapom is nem változtatott. Lehet fölöslegesen szenvedek dagadt maradok :( már 92 kg körül lennék azóta ha ez nincs, olyan elkeseredett vagyok😭 17/l2018. máj. 2. 16:03
1/1 anonim válasza:
Ne legyél türelmetlen. Heti 1 kiló mínusz lehet még sok is a fogyáshoz. Csináld tovább amit elkezdtél és jó lesz, csak adj időt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!