Miért nem fogyok?
Nem vagyok kövér de én jobbnak látnám ha pár kilót leadnék.ezt azért nem értem mert kb egy-másfél éve 58kg voltam.lehet hormonális gondom van azért nem fogyok?
koplalni viszont nem szeretnék,mert izombol nem akarok veszteni.mit csináljak?
Keress olyan ételeket, amik alapból zsírégető/fogyasztó hatásúak. Pl grapefruit meg a többi citrusféle, aztán a joghurt(natur), sok zöldségféle is ilyen.
Ezekből állíts össze egy étrendet.
Én GM diétázom, az pont erre alapul. 3hete csinálom. Első héten -7kg, másodikon -5. Most van a 3.hetem, kíváncsi leszek.
Persze emellé is kell a mozgás, hogy gyorsabban menjen, meg formásodj közben.
#5 igen,erre én is gondoltam,de nem hiszam hogy annyit izmosodtam volna.elvileg már 1-2 kg mínuszban kéne lennem.szóval lehetetlen,hogy ennyi idő allatt 1-2 kg izmot szedtem fel.
Ennél szigorúbb diétát,pedig nem is bírnék.Amellett ,hogy edzem muszaly szénhidrátot kevés zsírt és sok fehérjét ennem.szóval ilyen olyan tea meg zöldség meg egy kis joghurt nálam nem kivitelezhető.fehéjéből napi 100 g eszem.napi 5x eszem keveset.mindent mérek.szóval tényleg nem értem mit rontok el.nem nassolok.el vagyok keseredve,mert minden igyekezetem ellenére nem mozdul a mérleg.nassolni eszemben sincs.eddig 2 csalónapot tartottam.az egyiken 1400 kcalt ettem,a másikon 1700kcal t de többet is mozogtam mind 2 napon.😔
Miből áll az a heti 5-6 edzés?Mert akkor sem izmosodtál volna 80 g ch és 1200 kalória mellett,ha kemény súlyzós edzéseket végeznél!Pláne 3 hét alatt... Jó is lenne,ha ilyen könnyű lenne izmosodni.Pláne nem is vagy férfi,a nőknek amúgy is nehezebben megy az izmosodás.
Nem vagyok testépítő,nő vagyok,de ennyit kb mindenki tud,aki "számít". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!