Hogyha este eszek, de kalóriadeficitben maradok, akkor fogyok?
A mai nap lefutottam 300 kcalorait, de csak 6-7ig volt idom edzeni,mert iskola mellett csinaltam es addig pedig nem akartam elotte vacsorazni...
igy utana jutottam el oda h ennek es mivel nem akartam kb 1400 kcalt csak ugy h meg le is edzettem bevinni hoszen napkozben nem volt most olyan sok ennivalom, ezert inkabb ettem meg egy marcipan szeletet amit nagyon szeretek es 6db korpovit kekszet ami igx egyutt ugye kb 330 + kcalt jelentett igy ha a mozgast belefesszuk kb pont kijon az 1400 kcal...
befolyasolja a dolgot hogy este tudtam csak ma enni?:/ igyekszem nem igy csinalni altalaban de igy alakult... csak az a baj h meg a dietam nagyon elejen tartok, kb 4napja csinalom...
Hű, nagyon csúnyán és összevissza írtam a dolgokat... :D Szóval kicsit átláthatóbban:
A mai nap napközben persze ettem normálisan, kb 1000 kalóriát vittem be 5-6ig, amikor viszont lementem edzeni, de mivel 7kor szoktam vacsorázni, az kicsit elcsúszott...
a vacsorám plusz 300 kalóriát adott a történethez és így tartottam 1300 kalóriánál, de mivel futottam ma félórát 10km/hval aztán pedig sétáltam is egy kicsit, ezért leégettem kb 300 kalóriát... így megint eléggé lecsökkent a bevitelem, de ezt nem találtam túl egészségesnek, szóval ettem egy kis csokit ( jó ez nem a legjobb megoldás bevinni a kalóriákat de hmm... marcipán :DD) és egy kis korpovit kekszet... végeredménybe kb kijött az 1400 kalória, viszont nem tudom hogy befolyásol-e valamit, hogy mikor viszem be...
Nem vagyok amúgy most brutálisan tele v ilyesmi, hogy ne aludjak jól inkább csak van bennem egy teltség :)
Hát csak mert volt egy időszak mikor úgy fogytam h kb 800 kalórián éltem és bár akkor is csak 1 kilot fogyzam egy het alatt de attol meg nem vagyok erre buszke :D
Persze akkor is ugy fogytam hogy ettem 1300 kaloriat es lenozogtam belole 500at...
mostmar inkabb ugy csinalom h eszem annyit h a mozgassal egyutt jojjon ki az 1400 kaloria... ma pl eztem 1700at amibol egy kicsit tobb mint 300at lefutottam mondhatni... :D ez nem egeszsegesebb igy azert mint olyan keves kalorian elni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!