Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Depresszió miatt sokáig zugevő voltam (ebből már sikeresen kigyógyultam), amire rájött egy betegség, így pár év alatt eléggé meghíztam. 19 éves lány vagyok, 166 cm és 93 kg. Heti többször edzek, harcművészetet tanulok, amihez kell az erő, de hiába van rajtam izom, semmi sem látszik belőle a zsír miatt.

2-3 hónapja kb 1600 kalóriát eszek egy nap, de még fél kilót sem fogytam. Először azt mondták, hogy várjak amíg beindul, stb, de kezdek türelmetlen lenni, és nem akarok így kinézni, vissza akarom kapni a régi alakomat.

Szerintetek mit csinálhatnék még?

2018. ápr. 19. 14:01
 1/4 anonim válasza:

Először mit és mennyit eszel?

Ha a kaja és mozgás rendben van,akkor esetleg megnèzetheted a pajzsmirigy működésed is, és egy nőgyógyászti vizsgálat is mehet.

2018. ápr. 19. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:

A betegség amit említettem pont pajzsmirigy, de nem igaz, hogy nem lehet mellette fogyni...

Egyébként a Yazio telefonos appot használom, mert az kiszámolja, hogy mennyit kell ennem, mikor és milyen arányban, eddig mindig betartottam, amit írt.

2018. ápr. 20. 00:14
 3/4 anonim válasza:
Az egy jó alkalmazás. Persze ,h nem igaz ,hogy nem lehet fogyni mellette. De megfelelő gyógyszeres kezelés is kell hozzá. A betegség magától nem múlik. Sok sikert és kitartást!!!
2018. ápr. 20. 06:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. ápr. 20. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!