Miért lassult be a fogyás? Ehetek ennél kevesebbet?
Fél kiló elég szép, tempós fogyás, semmi gond.
Ha nem mozogsz, nem tudom, miért vársz heti 1 kilót, kivéve ha sok a felesleged, de akkor meg koplalsz 1200 kcallal...
Egy hét nem idő, ha biztosan akarod követni a fogyásodat. Ha felmegy a súlyod 1 kilót, akkor sem tudhatod, fél vagy 1 kilót fogytál, mindkettő lehetséges, csak több a víz.
Szerintem ez iszonyat kevés amennyit eszel. Én 56 kg vagyok nő létemre de 1600 kalóriánál képtelen lennék kevesebbet enni. Fel nem foghatom hogyan nem vagy éhes.
Mert a koplalást egy test sem tolerálja hosszú távon és később lehet még többet szedsz vissza...
Hoppá. Csak most olvasom az adataidat... Elég bizonyos, hogy koplalsz! Én JÓVAL alacsonyabban, könnyebben és mozgás nélkül igényeltem 2300 kcalt (s képtelen voltam 2000 alatt enni a legjobb étrenden is, de ez más kérdés). Még ha a te anyagcseréd lassabb is, elképzelhetetlen számomra, hogy 1200 kcal elég legyen, ez csak elég kicsi testnek szokott jó lenni.
Mivel a kalória vészesen kevés az igényeidhez képest, de, koplalsz. Az éhségérzetednek ehhez a világon semmi köze.
Persze valószínűleg jelenleg belassult anyagcseréd van a koplalás miatt, de ez nem azt jelenti, hogy továbbra is keveset kell enned. Emeld a kalóriát, nem tudom, hogy 1500-ra vagy 2000-re, én szép fokozatosan emelnék rajta vagy sokszáz kcalt, de persze jobb, ha figyeled, mi történik s az alapján teszed.
Van, aki nagy súlynál is tud 1500-zal tartósan fogyni, de legalább egy kis ideig többet ennék, hogy helyrerázódjon az anyagcsere meg lehet, hogy vannak tápanyaghiányaid is.
A makrókat is figyeled, vagy csak kalóriákat számolsz?
Ha az 1200 kcalt előnytelen ételekből viszed be, akkor attól is lehet lassabb a fogyás. Kevesebb ch, sok zöldség, megfelelő fehérjebevitel és szépen le fogsz fogyni.
Inkább a kalória, a legtöbb ember 1200 kcal mellett bármiből fogy (a cukorból se veszünk ki több energiát, mint ami benne van), de 95 kilósan ez mindenképpen koplalás.
#6: Mindig muris, amikor olyan nyelvtannáciskodik, akinek nincs igaza. Van be igekötő és van belassul ige is, ha másban nem, az élő, beszélt, fejlődő nyelvben mindenképpen (bevallom, a szakkönyveket nem követem, de az óhatatlanul el/le van maradva az élő nyelvtől). De eme tudásomnak ahhoz pont nincs köze, hogy történetesen kiemelkedő az intelligenciám, inkább ahhoz, hogy érdekel a magyar nyelv és több évtized netezés sem tudta el/lerontani a helyesírásomat. Voltak igen okos, ösztöndíjas meg kitűnő évfolyamtársaim, akiket én általános másodikban is megbuktattam volna helyesírásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!