Még mindig fogyok, ez normális?
Figyelt kérdés
Másfél hónap alatt lefogytam 65 kg-ról 55-re. Napi 700-800kcal-t ettem (csak zöldség, gyümölcs, proteinshake meg hús) és mellette heti 3x komdiztam. Utána megnöveltem a kalóriát fokozatosan, 4 hét alatt most már ott tartok, hogy napi 1700kcal-t eszek ugyanúgy csak zöldség,gyümölcs,husi,proteinshake. Viszont most heti 5x kondizok. Azért emeltem lassan az kalóriát mert féltem, hogy a szervezetem tartalékolno kezd és hamar hízok, viszont most mértem magam és 51kg vagyok... szóval még fogytam. Már mindenki mondja, hogy borzasztóan sovány vagyok, de nem igazán tudok többet enni, meg az 1700kcal szerintem elég sok. Ez normális, hogy még így is fogyok? Egészségtelen kaját nem merek enni. Fogyni nem szeretnék már, de hízni sem mert félek tőle.. Mit csináljak nem merek/tudok többet enni.2018. ápr. 12. 20:00
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó, fel se tûnt... de igazad van!
2018. ápr. 13. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!