Miért nem fogyok rendesen a combomból? Van rá esély, hogy később normális méreteket ölt?
Májusban váltottam gyökeresen életmódot (tehát nem fogyókúrázom, hanem másképpen eszem és tökéletesen jó, ezzel nincs is semmi gond), akkor 110 kiló voltam.
A combom kerülete a legvastagabb részen brutális 74 centi volt, a vádlim pedig 46cm.
Most 88 kiló vagyok és még hátravan olyan 24-25 kiló, de a combomból alig megy le valami, most 68 centi, a vádlim 43cm!!! :(((
Lehet, hogy később jobban fog formásodni vagy ilyen brutál csülkökre számíthatok később is?
Tudom, hogy nem fogyunk mindenhonnan egyformán és én arányosan fogytam, csak nem gondoltam volna, hogy a comb ilyen lassan megy.
Ez ilyen. Nekem a fogyásom felénél szinte ugyanakkora volt a hasam, mint előtte... A combom, arcom látványosan lefogyott (a combomon maradt azért, túl közel van a hasamhoz és fenekemhez), a hasam szinte semmit nem változott. Nyilván később fog, csak végig kell csinálni :)
Sose mértem centit (az nem is érdekel, semmi bajom azzal, ha nagyobb vagyok, csak az izom legyen :D csak azért tennem is kéne), de most kíváncsi voltam... A vádlim 39 cm, de semmi bajom a méretével, a túrázások miatt azért van rajta izom jócskán. Legalábbis úgy gondolom, érzésre is kemény... 68 kiló lehetek mostanság. Úgyhogy a vádlid nekem nem tűnik nagynak, főleg, hogy még sok felesleged van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!