Ez egészséges így?
Heló, tegnap kezdtem el kalóriatáblázatot csinálni a napi étkezéseimből, ma összesen ennyit vittem be:
- Reggeli: Zabpehely, 233kcal
- Ebéd: 125g száraz rizs 450kcal, 300g csirkemell 360kcal
- Vacsora: 100g zsírszegény túró 95 kcal, 30g fehérjepor 112 kcal.
Összesen 1300 kcal kb, mert megettem mellé 1-2 szelet házikolbászt, vagyis a túróhoz. Na most ezzel nem is lenne gond, ha nem egy 105 kg-os, 181cm-es, 19 éves fiú lennék. Emellett én ma fekvőztem, meg guggoltam itthon 20 percet kb. Egyáltalán nem vagyok éhes, lehet hogy a 2-3l víz okozta ezt? Ennek elvileg kevésnek kéne lennie, majdnem 2x ennyit ír egy oldal ahhoz, hogy fogyjak. Talán reggel valamivel többet kéne bevinnem?
Jó az út, amin elindultál, de a kaja kevés. Nem ártana beiktatni egy könnyebb tízórai, és uzsonnát, illetve zöldséget valamilyen formában.
A kalóriákat nem kell neked irkálnod, regisztrálj a kalóriabázisra, erre találták ki.
Okés, írd, ha neked így jobb, de az oldal, amit ajánlottam ugyanígy számlálja a fehérje/szénhidrát/zsír mennyiséget (sőt, még mást is, ha úgy állítod be). Én a kalóriabázisban több mint 700 napja vezetem az étkezési naplómat, és mindet vissza tudom nézni bármikor. :) Fogytam is így 23 kilót.
Egyébként az étkezésedbe még sok mindent beiktathatsz, kis mennyiségben ehetsz gyümölcsöt is, tejtermékeket, tojást stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!