157 cm magas lány vagyok, lassan 16 éves. Hány kg lenne a megfelelő súly a magasságomhoz?
Figyelt kérdés
#egészség #mozgás #diéta #egészséges életmód #kalória #kövér #súly #magasság #alkat #kalóriaszámolás
2017. okt. 23. 00:10
1/14 anonim válasza:
Kb. 45-50 kg a testalkatodtól függően.
3/14 anonim válasza:
Nekem, bármennyi lennél, tetszenél!
4/14 anonim válasza:
Mivel én az alacsony, ducibb lányokat kedvelem, még a 60 is belefér :)
5/14 anonim válasza:
függ,hogy mennyire erős a csontozatod, sportolsz,van sok izom rajtad?
azt mondják nőknél a magasság cm-ben mínusz 110 az ideális,de ez csak egy kiindulási pont
vagyis neked 47
férfiaknál magasság mínusz 100 ez a szám
de ha sportolsz és sok izmod van, ha erős a csontozatod,ha jól oszlik el rajtad a súly,akkor akár 53 kg is jó lehet.
6/14 Are You Scorpio válasza:
az en sulyom megfelelo lesz a magassagodhoz, de ha nehez vagyok, te leszel felul :$
7/14 anonim válasza:
hatoska eltévedtél,ez nem a szexpartner kereső kérdés volt :-)
8/14 Are You Scorpio válasza:
ajj ;( ezt is alkalom szuli :D
9/14 anonim válasza:
Az számít csak hogy ha tükörbe nézel azt mondhasd hogy mindenki bekaphatja, így érzem jól magam a börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!