Segítség, el vagyok keseredve?!
Az utóbbi fél évben kalóriaszámlálással sikeresen fogytam 7 kilót, nagyon büszke voltam magamra.
Így lettem 61-ről 54 kg. Napi max 1600 kalóriát ettem, egészéséges életmódra váltottam (előtte kb 1800at ettem de nagyon egészségtelenül) így nagyon gyors anyagcserém lett, oylan jó mint még soha.
A cél az 54 tartása lett volna, de 10 napja bármit eszem mintha rajtam maradna.
Már 56 kg-ra visszahíztam. Ez nem tett szomorúvá az elején mert volt egy családi ünnep (10 napja), amikor sportot űztünk az evésből és onnan 56 kilósan jöttem haza de másnapra lement 54.8-ra viszont azóta tényleg minden egyes nap meg fel 1-2 dkgval.
Amit tettem ellene: a diétámat kicsit megszigorítottam, 1400 maxra tettem és még többet kardioztam mint előtte. Viszont semmi hatása.
Mivel nő vagyok elkezdtem utánanézni hogy ovulaciokor (kb ott vagyok) jellemző lehet némi hízás. Ma a melleim is fájni kezdtek ami NAGYON szokatlan számomra, sosincs ilyen.
Mit tegyek? Ha esetleg beveszek egy hashajtót, akkor az kipucolna?
Előző, ezt olvastad valahol, hogy a test erre képes vagy csak a kalóriákból indultál ki?
Mert van olyan ember, aki betol 3 kiló zsírra elegendő fölös kalóriát is két nap alatt. Ebből persze nem hasznosul mind, de azért 0,2 kilónál biztos több (persze változó, mennyi, adatokat viszont nem tudok).
Normál mezei ember viszont nehezen eszik 20-30 dkg zsírszövetre elegendő plusz kalóriánál többet 2 nap alatt. Ha csak duplaannyit eszem, mint amire szükségem van (s hiába tudok enni, az már elég durván tud esni), az 30 dkg sincs egy hétvége alatt, márpedig a második napon már nehezen megy be annyi, mint az elsőn...
De 1-2 kiló sem lenne ELhízás. Elhízni nem lehet egy hét alatt sem. 20, 30 vagy 100 dkg felszedése még nem elhízás, az alig látható az emberen, ha pedig nem vékony, valószínűleg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!