Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Borzasztóan el vagyok keseredv...

Borzasztóan el vagyok keseredve, miért van ez?

Figyelt kérdés
Anorexiából gyógyulok, már 1500 napi kalóriánál tartok. Minden jól ment, de elmentem osztálykirándulásra (3 nap). Aznap amikor hazajöttem már sportoltam, de előtte lévő két nap nem, és tessék feljött plusz 1 cm combomra, derekamra és +1 kiló. Nagyon szívesen koplalnék most, de tudom, hogy akkor kezdhetném szép fokozatosan felküzdeni magam 1500 kalóriára megint, viszont nem is értem miért híztam...

2017. jún. 16. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
De kis buta vagy.
2017. jún. 16. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:
87%

Egyrészt azért - esetedben minden rosszindulat nélkül -, mert a koplalás utáni evés törvényszerűen hozza maga után a hízást.

Viszont: neked NAGYON FONTOS, hogy kitarts. Az 1500 kalória már majdnem normális. Szóval nagyon ügyes vagy!

Másrészt lehet attól is, hogy most melegebb napok vannak, vagy a ciklusodban máshol tartasz, több vizet tart vissza a szervezeted. Ez viszont nem igazi hízás. (És ez a víz-visszatartás nem függ attól, mennyit ettél vagy ittál. Így működünk.)

2017. jún. 16. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!