Nagyon el vagyok keseredve, sokkal nehezebb, mint hittem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
170 cm. 82 kiló vagyok 5 napja kezdem a fogyókúrát, de nem bírom sokkal nehezebb, mint hittem. Mindössze egyetlen kilót fogytam és ugyanolyan messze érzem magam a hőn áhított alaktól és súlytól. Nagyon hiányzik a süti csoki pékárúk rettenetesen minden amit eddig ettem és most nem szabad. Más is érez így? Tényleg volt bennem lendület mikor elkezdtem de úgy érzem feladom de nem kellene mert felhízlalom magam még 100 kilora is. Miért nincs bennem kitartás? Szerencsétlen gyenge ember vagyok. (nem koplalok napi 1500 kcalt eszek és még a mozgásra sem vettem rá magam mert utálom az egészet) eddig kb 3000 kcalt ettem egy nap és híztam is tőle lassacskán.2017. jún. 16. 17:33
1/4 anonim válasza:
Legyen egy fő motivációd.
Én diétáztam még pár hete, mínusz 5 kiló volt a cél és le is ment. Napi 1200 kcal bevitelem volt, mellette mozogtam is. Előtte nem mozogtam egyáltalán, be voltam tunyulva. Hidd el, nagyon sokat számít, ha a reggeledből/estédből 1 órát mozgásra szánsz.
2/4 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy az édesség és a pékáru hiányzik-e valójában, vagy a teltségérzet-hiánya jelentkezik. Egyél naponta 5-8 alkalommal, hogy ne legyen üres a gyomrod, kis kalóriatartalmú savanyúkáposztát, céklát vagy hasonlót. Készíts minden napra zsírmentes, de jól fűszerezett csontlevest kevés zöldséggel és éhség esetén igyál meg belőle melegen 3 dl-t. Éhségérzet jelentkezésekor a meleg folyadék is sokat segít. Naponta pedig legalább 4 km-t kell mindenkinek sétálni/gyalogolni.
3/4 anonim válasza:
Nekem az vált be hogy nem eszek egészségtelent egész héten, viszont vasárnap megeszem azt amit egész héten kívántam. Nem kell megvonnod magadtól ezeket.A hangsúly a mértéken van amugy is.Szival ha egy nap 1000 kalóriát ehetsz dles te csokival viszed be akkor is fogyni fogsz csak nem lesz egészséges..
4/4 anonim válasza:
Szerintem kevés az 1500 kalória ha magamból indulok ki. Én próbálkoztam de zabálás lett a vége. Zavart mikor tudtam hogy pl már csak 300 kalóriám volt a keretből. Most kb 2 hete kezdtem azt hogy mindent eszem csak mértékkel. Kiiktattam a zabálást az életemből. A férjem segít hogy ha kezdene elszaladni velem a ló akkor szól. Csipszet, csokit direkt nem veszek mert ha van otthon akkor vége. Sütit nem sütök. Ha anyukámnál véletlen van akkor 1 db viszek haza. Étkezést nem hagyok ki mert rám rosszul hat. Ezt a fogyókúrát nagyon könnyen is veszem. Szerintem nem jó ha a szenvedésről szól. Valamit nem jól csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!