Ilyesmi étrend jó kalóriaszámlálásos diétàhoz?
1. Nap
Reggeli: 2 szelet teljes kiörlèsű toast kenyér felvágottal, uborkàval (kb 250 kcal)
Ebèd: ~ 200 gramm főtt rizs 100 gramm babkonzervvel ( kb 400 kcal)
Vacsora: instant leves, joghurt (kb 350 kcal)
2. Nap
Reggeli: u.a. mint elsőn
Ebéd: paradicsom, saláta, sült csirkemellel, banán (kb 400 kcal)
Vacsra: 1 croissant, joghurt (kb 400 kcal)
3. Nap
Reggeli: joghurt zabpehellyel (kb 300 kcal)
Ebéd: mint 2. nap
Vacsora: rántotta 2 tojásból 2 szelet tk toast kenyérrel ( kb 300 kcal)
Plusz még naponta iszok 1-2 tejes kávét, az plusz 100 kcal kb.
Ez az utóbbi 3 napom kajàlása.
Igazából azért állítottam ennyire, mert 1-es tipusú cukorbeteg vagyok (inzulinos) szóval az meg van adva hogy hàny gramm ch-t kell ennem egy-egy étkezésre, így ahhoz igazítottam a kcalt. Plusz ugye ha leesik a cukrom, akkor muszá enni és olyankor bemegy simán 200-300 kcal. Szóval úgymond "tartalékolok".
Egyèbként az mekkora trauma, "sokk" lehet a szervezetnek hogy eddig napi kb 2500 kcalt ettem, mostmeg durvàn feleannyit?
Nagyon kevés a kalória s lehet, hogy a fehérje is, bár nem tudom, neked mennyi kell.
Ilyen parányi ételmennyiségnél gondosabban választanám meg az ételeket, hogy ne legyen nagy gond tápanyagok terén, de persze nem adatbázis a fejem, be kéne írni Chronométerbe megnézni, vajon mi a helyzet.
Zöldség sem ártana több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!