Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kövér vagyok ha 159cm 48kg...

Kövér vagyok ha 159cm 48kg vagyok?

Figyelt kérdés
Mivel sokat sportolok azért van rajtam izom is:) szertornazok, meg itthon szoktam minden este edzeni. De szerintem a 48 kg egy kicsit sok. Ilyen 45 lenne az ideális szerintem. Szerintetek kövér?

2018. márc. 3. 10:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon kár érted. Most a külsődön hisztizel, addig mondogatod magadnak a baromságaidat, hogy komolyan hinni kezdesz benne. 25 éves korodra komolyra fordul a dolog, addigra már dilidokihoz is fogsz járni, az adófizetők pénzéből rámegy a kezelésedre egy zsák pénz. 30 éves korodra túl leszel egy sikertelen öngyilkosságon, egy túl hamar erőltetett házasságon, vagyis mindenkit tönkreteszel a környezetedben, Eddigre már masszívan iszol, senki nem marad meg melletted, az életed el van cseszve. Csak azért, mert mostanság divatos megfelelni minden barom fészbukos elvárásnak.
2018. márc. 5. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!