Milyen módszerekkel lehet sikeresen lefogyni úgy, hogy az tartós is maradjon?
Tudom, sok ilyen kérdés van, de mások véleményére is kíváncsi vagyok. Már kipróbáltam a koplalást 5 napig, lefogytam aztán 2 napra rá már vissza is jött...tudom, hülyeség, ezért abba is hagytam. Hogyan lehet tartósan lefogyni? Mikre figyeljek, mit ne egyek, mennyit mozogjak? Mik azok az ételek/italok amiből többet fogyasszak?
160 cm vagyok és majdnem 60 kg 15 évesen, ez szerintem több a normálnál, és sajnos látszik is rajtam...
Mit takar pontosan az életmódváltás?
A fogszabályzóm miatt nem eszem édességeket, se csokit se sütiket, cukrokat, utálom a chipset, nem járok mekibe meg ilyen gyorskajáldákba, sportolok is. Akkor mégis mit tegyek, hogy hatásos legyen egy fogyókúra/diéta?
Bizony, a súlytartási módszer számít, persze könnyebb s a legjobb, ha eleve életmódváltással fogy az ember.
A mennyiség egyéni, kérdező.
De 5 nap alatt nem lehet lefogyni, csak ha az emberen incifinci felesleg van. A súly jelentősebben változhat, de az nem fogyás, hanem nagyrészt salakanyag és víz...
Kb így kellene festenie egy étrendnek...
Amúgy nem kell görcsösen mindent betartani, sportolni kell rendszeresen, és kell némi kis tudás a táplálkozásról...
Ha rendszeresen sportolsz, tisztán eszel, és csak akkor grammozgatsz, ha megszaladnak a kilók, akkor elkerülhetetlen a sportos testalkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!