Hogy tudnám a gyrostálat egészségesen elkészíteni?
Tehát a zöldségek mennyiségét növelném benne (ubi, paradicsom). A tejfölös szósz helyett kevés natúrjoghurtosat tennék rá. A krumplit ki tudom sütni olaj nélkül a sütőben szerintem. De a húst hogy süssem ki a lehető legegészségesebben? Milyen húst tegyek bele és hogy készítsem el? Az olaj amiben sütöm nagyon sok plusz kalória. Sajtot ki tudom hagyni annyira nem vagyok oda érte de ha találok valami zsírszegényt akkor talán rakok rá egy picit.
Már nagyon kívánom a gyrostálat és gondoltam elkészítem magamnak a lehető legkevesebb kalóriával. Köszi a tippeket.
Csirkemell, gyros fűszer, oliva olaj. Sok zöldség, natur joghurt, bele só és fokhagyma, plusz pár szem sült krumpli.
Az enyém ilyen szokott lenni.
Amúgy nem kell félni a krumplitól. Kalória szempontjából, ha olaj nélkül készíted nem annyira nagy tétel, hogy hetente egyszer ne kerülhetne az asztalra.
Hát süsd olaj nélkül a húst is! Mi ebben olyan nehéz?
Mindig olaj nélkül sütöm és nem fogyókúra miatt.
Pulykagyrost szoktam csinálni tzatzikivel.
Megfelelő fűszerekkel majdnem olyan finom lesz, mint amilyet a görögöknél szoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!