Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem látszik meg?

Miért nem látszik meg?

Figyelt kérdés

1.5 hónapja diétázom, saját magam állítom össze az étrendem amiben egy nap kb ebből áll: 3-4 narancs, 300gramm rizs/párolt zöldség, 25dkg grillezett csirkemell, vacsorára pedig gyakran túró vagy joghurt (napi 1600-700kcal . Rendszeresen mozgok heti 3x járok futni és ha időben felebredek akkor reggelenként megejtek 15perc tornát (fekvő,guggolás,hasprés)

Le is ment eddig 7kg de az arcomon kívül nem igen látszik meg sehol. Abbahagyni semmiképp nem szeretném tudnátok pár tippet adni, hogy latvanyosabb legyen?

180cm 94-rol indultam most 86,8 vagyok

23F

2018. febr. 7. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó ez így, nincs ezzel semmi baj, gratula. 7 kg azért meglátszik, nem lehet, hogy csak te nem látod magadon?
2018. febr. 7. 15:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem igen jegyezték még meg. Valószínűleg készítek pár képet ma is és egy kollázsként feltöltöm ide hátha tinmeg tudjátok mondani látszik-e.
2018. febr. 7. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Türelem, az egészséges változások nem egyik napról a másikra történnek, majd meglátszik a testeden is jobban.
2018. febr. 7. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a heti 1 kg az ideális. Te ennél többet fogysz. Nincs ezzel semmi gond, csak legyél kitartó.

De ha kell tipp:

Edzések előtt és után egyél BCAA-t. 5-10 g-ot.

Ez ahhoz kell, hogy fogyás közben minél kevesebbet adj le az izomzatból. Tónusosabb/szálkásabb leszel, mert az izom megmarad a zsír meg lemegy.

Tejterméket nem ennék diéta alatt, max zsírszegény túrót este.

Ha még lemegy egy pár kg, akkor HIIT edzéseket iktass be, heti 1-2 alkalommal a héten.

Ha ennél durvábban akarod nyomni, akkor ha megállt a fogyás, akkor kezd el az időszakos böjtöt.

De ne mindet egyszerre, hanem fokozatosan csináld, ha a fogyás megáll.

2018. febr. 7. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:

A centi mondaná meg az igazat. Ennyi kilónak mar azért látszani kellene.

Kitartás!

2018. febr. 7. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy haladsz kérdező ?:)
2018. máj. 14. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!