Édesanyám (31 éves) hetek óta ezt az idióta étrendet követi. Fogy, de betegnek látszik. Csak szerintem egészségtelen?
Engem 16 évesen szült,de nagyiék mindenben segítették,befejezte a sulit és szakmát csinált.Aztán 24 éves volt amikor jött az öcsém,nagyon meghízott,apával elváltak,a családi házunkból a nyolcadik kerületbe költöztünk egy pici galériás lakásba és tönkre ment idegileg.Azóta talpra álltunk,felújítottuk a lakást,minden szuper de a kilók rajta maradtak anyán.Most meg akar tőlük szabadulni.Ez a napi étrendje:
Mellette napi 1-1,5 órát edz.Nagyon kimerültnek és betegnek tűnik.Sokat fogyott (pontosan nem tudom mennyit de nagyon látszik) viszont szerintem az egészsége nincs rendben.Ráadásul két hetente szombatonként "falási szeánszot" tart amikor is teletömi magát édességgel,nasival,gyorskajával meg ilyenekkel délelőtt,majd bevesz egy csomó hashajtót és egész délután a budin ül (ami már csak azért is gáz mert hármunknak van egy wc).Ugye ez beteges?Mit mondjak neki,hogy segítsek?Ha mondom hogy egyen velünk rendesen,az a válasz,hogy én fiatal vagyok,öcsi még gyerek,mi ehetünk neki már nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!