Szerintetek ez így egészségtelen?
Reggel
ált. egy melegszendviccsel kezdem a napot.
Vagyis: 2 szelet teljes kiőrlésű barna kenyér egymásra borítva, közötte macisajt (vaj helyett), kevés trappista és szalámi.
Tízórai: -
Ebéd: -
Uzsonna: ált. 15.00-kor szoktam fogyasztani egy körtét, egy kis tasak gyümilét és egy dörmit.
Vacsora: tojás rántotta vagy tükörtojás, v főtt tojás (attól függ milyen kedvem van).
[ma még megettem hozzá egy rudit (110 kcal) és egy 92 kcalt tartalmazó joghurtot) mert belefért az 1200 kcal-ba.]
Szerintetek ez hizlal/egészségtelen? Illetve ha csinálok hozzá este pár felülést (másra nincs lehetőségem) akkor hamar lemegy kb. 7 kiló? Esetleg ettől az étrendtől nem hízok?
Szerintem ez így egyáltalán nem jó! Reggeli még oké, de hogy egész nap 15 óráig nulla kaja??? És hol marad a főtt kaja, a nap legfőbb étkezése??? Uzsonnát nevezd át ebédre, és akkor egyél normálisan ahogy kell.
De az egészben az volt a legviccesebb, már bocsi, hogy azt hiszed, hogy csinálsz még pár felülést, és ezzel összkoplett lemegy 7 kg? :D
Étkezz normálisan (egyél főtt kaját is), mozogj rendszeresen (gondolom nem vagy mindennap a hétből teljesen elfoglalt, hogy ne jusson időd egy kicsivel több mozgásra), kerüld az édességeket (a dörmit is az tele van tartósítószerre és az nem is kaja tulajdonképpen), a sok szénhidrátot.
Ha tényleg fogyni akarsz, akkor ne olyan legyen a stílusod, hogy "attól függ milyen kedvem van". Legyen határozott célod, és azt tartsd is be, különben eredménytelen lesz.
A dörmi tartósítószer nélküli...
Nem 1-2 felülésről van szó, hanem kezdetben 60-ról. Nyáron futottam 3 km-et minden este, de erre már nem igazán van lehetőségem. Amit te nevetségesnek találsz, azzal már lefogytam 3 kilót a 10 mellé, Igazából kettőt kéne még leadnom, de nagyon vékony szeretnék lenni. Egyébként köszi a válaszod, a főtt kaját tervbe veszem (megpróbálom).
A főtt tojás nem helyettesíteni a levest, a húst, a főzeléket és az egyéb ilyen főtt kajákat! Egyébként szerinted az ebédet mire találtál fel, vagy a napi egyszeri főtt kajálást? Vagy nálad ez kimerül a főtt-tojásban?
Azért vigyázz ezzel az étkezéssel, mivel ez közel sem egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!