Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan lehetséges az, hogy...

Hogyan lehetséges az, hogy valaki csupa egészségtelen kaját eszik, és irtó vékony?

Figyelt kérdés

Több ilyen embert is ismerek a környezetemben. Nem sportolnak, de egész nap chips-et, hamburgert, pizzát eszenek, és kólát isznak.

És ezekből hiába eszik keveset az ember, egy zacskó chip 500 kalória, egy pizza 2000, az üdítőben is rengeteg cukor van.

2016. márc. 30. 20:51
 1/3 anonim válasza:
Genetika, én is ilyen vagyok,de szívesen kapnék,vagy 5 kilót.
2016. márc. 30. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem az étel egészségessége számít, hanem a kalóriaegyenleg, de ahogy már írták, simán lehet genetika. Van, aki nagyon nehezen hízik. Én nem vagyok szuper ektomorf és sikeresen elhíztam, de brutálisan sok zsíros-szénhidrátos evéssel minden egyes nap s évi egy kilóval... Úgy tűnik, azok közé tartozom, akinek pazarló üzemmódba lép a teste, ha sokat eszik. Elhasználja s csak egy picit tárol el. De van, akinél semmit, vézna az ember, eszik 3 helyett és képtelen hízni... Ilyen is jócskán van.
2016. márc. 30. 22:50
 3/3 anonim ***** válasza:
ilyen a genetikaja, gyors az anyagcserej es nem igazan raktaroz a teste. ennyiben jok, de viszont izmot epiteni nekik a legnehezebb.
2016. márc. 31. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!