Weixl-Várhegyi László hírdeti hogy a tej homogenizálása egészségtelen. Hogy lenne ez lehetséges? Folytatom a megjegyzésben-->
Vizsgáljunk meg egy állati zsírmolekulát hogy az mekkora, majd tekintsük meg a homogenizálás hatására mekkora lesz a tejzsír. Gondoljunk bele vajon mekkora mérethez szokott hozzá a szervezetünk az evolució során és képzeljük el, hogy mit kezdenél te egy olyan dologgal amit nem látsz, nem észlelsz?
Nah a homogenizálás pont így veri át a szervezeted, olyan apró zsírmolekula lesz, melyet nem képes észlelni a tested, nem tud védekezni ellene, mert áthatol mindenen és bejut a véráramodba mint egy migráns a határon :D A véredben meg elég sok olyan dologgal találkozik ez a zsírmolekula amivel ha kapcsolódik egyre nagyobb és nagyobb lesz. Képes eltömíteni az ereidet, lerakódni az agyadban,a hajszálerekben... csupán ezért káros. Másrészt a tehéntej nem embernek való. A kutya tejet sem iszod meg, mert az a kutya kölyöknek való. Miért tennéd pont a tehénnel, akinek 5x akkora teste van és erősebb hormonjai mint a tied?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!