Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az érdekelne hogy intenziven...

S.nikolett18 kérdése:

Az érdekelne hogy intenziven edzek, látszik is hogy fogyok, de ráállok a mérlegre és ugyan ugy65 kg vagyok mikor volt rajtam súlyfelesleg, ez mért van?

Figyelt kérdés
Màsfél éve edzek,lapos hasam van nemvagyok narancsbörös es azt mondjak szép formas kicsit izmos làbaim vannak,de a mérleg szerint nem fogytam 65 kg vagyok azóta is,mielött el kezdtem edzeni,ez mért lehet? Köszi előre is

2015. márc. 3. 15:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert az izomnak is van súlya?
2015. márc. 3. 16:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Na ne mondd..az nem azt jelenti hogy 65 kg kell maradjak ;)
2015. márc. 3. 16:17
 3/11 anonim válasza:
Nem csak fogyókúrás edzéseket csináltál.. vagy túl sok volt. vagy csak egyszerűen a átalakítottad a felesleget izommá! Mivel eltűnni eltűnt ahogy írtad elég láthatóan! De viszont az izom sokkal nehezebb mint a zsír.. És ha pl a lábad is izmos kicsit akk ez megmagyarázza! az izom nem tudom lehet hülyeséget mondok :D De kb 2* 3* nehezebb.. Szóval szerintem ez normális 1,5 gyúrás/edzés/fitness.
2015. márc. 3. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Erre az edzőm mindig azt mondja, ne a kg-t nézd, hanem a centiket. Ha a derekad vékonyabb, hasad nincs mi a baj? Nem tök mindegy a súlyod? Melleslegh a 65 kg kicsit soknak hanzik, hacsak nem vagy legalább 175 cm magas.
2015. márc. 3. 16:44
 5/11 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.. csont/magasság stb.. én pl 183 cm vagyok és 59 kiló... :D pedig sovány sem vagyok. hasamon is van zsír bőven szóval én ezt nem tudom xD másik osztársam 183cm mint én és 75 kiló xd Pedig kb olyan testalkata van mint nekem:) nem értem
2015. márc. 3. 18:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy az izom nehezebb de zavar azért hpgy a mérleg nem mutat többet,a magassagom pontosan nemtudom,168 vagy 1-2cmvel vagyok magasabb,pedig halalra edzem magam,45p futas,20p elipszis,15p bicigli,es sulyzos edzes vagy labra v felsötestre.:) csatolnek kepet de nemlehet.
2015. márc. 3. 19:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Bocsànat kevesebbet* :))
2015. márc. 3. 19:43
 8/11 anonim válasza:
Lehet a google segítségével talán.. de nem is muszáj:) a lényeg h nyugi amit mondtad is ha látszódik akkor ne törődj a súlyoddal valószínűleg azért annyi mert átalakítottad izommá a zsírt! És akárhogy is laposabb lett a hasad izmosabb is! és így a súly rögtön vissza is jön(átalakul a zsír) de ez nem baj! Nekem meg az volt a baj h amikor gyúrtam alig híztam!! :) örülj h annyi vagy amennyi! én 2 hónap alatt tudtam nehezen 1-2 kilót hízni de nagyon nehezen aztán kb fél év múlva abbahagytam azt az 5-6 kilót amit felszedtem 2 hét alatt le is adtam :DDD
2015. márc. 3. 20:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Annak örülnek,hogy le menne az az 5kg :)) dehat az emberi testen lehetetlen kiigazodni..
2015. márc. 3. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért vagy ennyire rákattanva a kilókra? A kinézetedet látja mindenki, nem?
2015. márc. 3. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!