Ti szégyenlitek a barátotok előtt ha van rajtatok súlyfelesleg?
Esetleg le mertek vetkőzni előtte?
Nem féltek hogy gusztustalannak talál titeket és megfutamodik?
Nem 50-60 kiló súlyfeleslegről beszélek legyen az 5-6 kiló csak ha rosszul helyezkedik el a testen.
Esetleg ha gátol a súlyfelesleg a menésben ha összeér a comb, rezeg a háj, vagy esetleg apró erek narancsbőr a seggen, combon.
Nem szégyellni kell hanem tenni ellene ;)
Amúgy meg pár kiló fölösleget a pasik nagyon nagy százaléka szerintem észre sem vesz. Nem kell ezen fennakadni.
Engem személy szerint k*rvára zavarna!! Ha én odafigyelek es jol nezek ki,akkor tegye meg ezt ő is!
kulonben nincsen a kapcsolatnak jovője.
19F
Ném, eleg ha en vagyok kigyurt,o meg legyen formás.
Egyik baratnőm nagyon szep volt meg minden..csak amikor vetkőzésre kerult a sor,elundorodtam..nem volt sok folosleg,korulbelul 4-5 kg.Udvariasan megemlitettem neki hogy osszeirok neki egy étrendet es johet velem kardiózni... mondta hogy nem fog ebbe energiát feccölni..kozbe en meg szét edzem magam..
7es látszik hogy fiatal/tapasztalatlan vagy.
Ha gyerekem lesz az teljesen más..Én azt akarom ezzel mondani hogy ha én megszakadok az edzésen hogy jol nezzek ki,akkor ez elvárt hogy ö is tegyen ìgy. foleg hogy neki pont a testem jott be főleg. nem az zavar ha valaki kövér,hanem az, hogy ebbe beletörődik. ( persze mentesítő körülmény ha az illető beteg,es ezert hájas)
Akinek meg csak a testedért kellesz, az annyit ér :D
Látom csak csajozni akarsz ezzel, aztán azt hiszed, akkor mindegyik barátnődnek edzni kell, mert hiszen te is edzel. Bőven szánalmas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!