Ti szégyenlitek a barátotok előtt ha van rajtatok súlyfelesleg?
Esetleg le mertek vetkőzni előtte?
Nem féltek hogy gusztustalannak talál titeket és megfutamodik?
Nem 50-60 kiló súlyfeleslegről beszélek legyen az 5-6 kiló csak ha rosszul helyezkedik el a testen.
Esetleg ha gátol a súlyfelesleg a menésben ha összeér a comb, rezeg a háj, vagy esetleg apró erek narancsbőr a seggen, combon.
24/L vagyok és szerintem igaza van a 2.nak! Ha én odafigyelek magamra, akkor a partnerem se hanyagolja el magát!!!
Világ életemben sportoltam, figyelek az étkezésemre. Jó ideje nem élsportolok, de így is, igenis felkelek nap mint nap korábban, hogy kimenjek munka előtt a pályára futni, lépcsőzni akármi. Ha nem tenném és híznék, nem érezném jól magam a bőrömben. Ha nem érzem jól magam a bőrömben, akkor nem jó a kisugárzásom... Amúgy hogy lehet egy olyan kapcsolatban élni, ahol nem mersz levetkőzni a barátod előtt? Lehetetlen, hogy így például a szex élvezhető legyen!!!!!!!
Nekem azt mondta még híznom kéne, így nincs probléma, de én látom magam a tükörben és tudom hogy fogynom kéne.
170cm vagyok és 59 kiló, de le akarok menni 55-re, mert pár hónapja még 55 voltam és az jobb volt. Már lassan lötyög a hasamon a háj és engem zavar, nem őt. Tehát én valahogy le fogok fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!