Megettem egy kis darab tortát. Mit csináljak ma?
Figyelt kérdés
Tehát testvérem sütött egy túrótortát. Az asztalon volt egy kis maradék és egy teljes szelet. A kis maradékot megettem aztán törtem a másikból is. Összesen kb egy fél szelet lehetett. Aztán tudom hogy nem helyes de nagy részét kihánytam.. egy hónapja fogyózok 1200-1300 között eszek minden nap (100+kg) valaki azt mondta picit látszik h fogytam és jól bírtam eddig sose ettem édességet, sok zöldség és gyümölcs de na normál kaját eszek akkor is úgy hogy beleszámolok mindent és mindig benne voltam a keretben. Kenyeres sütis dolgokat nem ettem egyszer se. Magamnak sütöttem/főztem. De most olyan csalódott vagyok. Számoljak fel akkor erre vagy 200 kcal-t és egyek tovább rendesen? Vagy többet? Valami tanácsot adjatok. Mi van ha megint fel fogom adni a diétámat ilyenekkel? Mit tegyek hogy több önuralmam legyen? Vagy ez a pici darab nem baj és mehet minden tovább? :( 17/L2018. jan. 31. 07:20
11/12 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, bár diétázok, ma ebéd után benyomtam egy egész sütit.
De kompromisszumot kötöttem magammal, hogy csak akkor tehetek ilyet, ha mozgok is. Úgyhogy én nem hánytatással "bűnhődök", hanem ha hazamegyek, benyomok valami jó kis tornászós videót. :)
12/12 A kérdező kommentje:
nem gyakori hogy ezt csinálom szinte soha nem szoktam de nem hazudok volt már rá példa és azért nem is napi program mert tudom hogy hazavág testileg és nem is csinálom többet. amúgy köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok és megfogadom a tanácsokat :)
2018. jan. 31. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!