Reggelire megettem 2 darab tojást (rántotta), egy darab extrudált bio kenyérrel, ebédre 3 darab tojást (rántotta ismét csak) 2 darab extrudált bio kenyérrel. A számolások alapján eddig 431 kcal-t vittem ma be. Ez jó ötlet?
Diétán vagyok, és mindennap estefele felüléseket végzek, valamint a kondigépen súlyt emelek.
Az nem baj, ha diéta alatt kávét is fogyasztok? Természetesen cukor nélkül.
Nem jó ötlet. Egyrészt baromi kevés kalóriát eszel, így a szervezeted raktár üzemmódba fog kapcsolni és lelassul az anyagcseréd, így a végén egy pohár víztől is hízni fogsz, az izmaid pedig szépen le fognak épülni.
Másrészt ezzel az egyoldalú táplálkozással a fogaidnak és a hajadnak is búcsút inthetsz.
A felülés és a súlyemelés pedig nem éppen fogyókúrás mozgásforma.
Tornázz!!! A sima felülés mondom, hogy szétvágja a derekad, fogd már fel. A hasprés ér valamit, ellenben NORMÁLISAN is étkezni kell mellé. Csirkemell, hal, rizs, zöldségek naponta többször, minimális szénhidrát, semmi cukor, a lehető legkevesebb zsír és mozgás-mozgás-mozgás.
Tele az internet tornagyakorlatokkal, amik az egész testedet mezmozgatják, egész biztos nem csak a hasad zsír, a akalóriaszámlálással meg csak felcseszed magad. Ha normális ételeket eszel és mozogsz aktívan, lemennek a kilók.
Menny konditerembe,ott nem csak lefogysz de formás is e
leszel. És nem kell izmosra gyúrni csak addig amíg jónak látod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!