Megettem 16 darab joghurtot, hogy kettő Danone bögrém legyen, mit tehetnék még, hogy megtaláljam a párom?
Figyelt kérdés
F.2017. ápr. 23. 19:15
3/13 anonim válasza:
De édes :D
Én is mindig két bögrét, két fogkefét szoktam venni, pártalanul is, hátha :)
4/13 A kérdező kommentje:
2X4 vásárlása után adtak egy bögrét.
:)))
2017. ápr. 23. 19:17
5/13 anonim válasza:
Remélem, nem egy nap etted meg! Nekem két ágyam van, az egyik kétszemélyes, mégis nehezen találok olyat, aki velem aludna. Pedig kényelmes. :/
F
6/13 anonim válasza:
és mire is jó a bögre? hol reklámozzák, hogy 2 bögre után megtalálod a párod? :D
7/13 anonim válasza:
Így csak a bögre párját találod meg.
8/13 anonim válasza:
Akkor már csak hátra kell dölnöd a székecskédben és várni a párodat.
9/13 anonim válasza:
Hmm... sok mindennel próbáltam már csajt felcsípni, de az még nem jutott eszembe, hogy azzal próbálkozzak, hogy 2 reklám bögrém van
10/13 anonim válasza:
Mostmár süthetsz bögrés sütit is....
16-joghurtot én egy örökkévalóságig enném'....-főleg ha még cukor is van benne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!