én hízni szeretnék. Tegnap ettem két tükörtojásos szendvicset, tejeskávét kiflivel, pár darab csokis lekváros linzert, gyümölcslevet ittam, kb 8 rántotkarfiolt megettem akkor abban mennyi kalória van?
Minden nap ennyit és ilyen ételeket eszek attól lehet hízni, vagy megtartani a súlyom?
azelőtt nap chipset ettem, sütit, táblacsokit, túrórudit, rakott káposztát, rántott húst, tökfőzelékkel fasírtot
Én nem értem minek akartok hízni
OKé, értem,van aki tényleg sovány,de lány létedre én nem aggódnék nagyon. 80%-ban azok akik tiniként soványak voltak azok felnőttként minden erőfeszítés nélkül meghíznak, sokan még túlságosan is.Szóval a gének megteszik a feladatukat,nem értem minek kéne sijettetni az ilyesmit
Ha olvasnál egy picit tudnád, hogy felmérések készültek róla,miszerint a soványak sokkal jobban bírják a betegségeket, mint elhízott társaik
Okoska(2.hozzászolónak)
nem akarok muszklit, lány vagyok,
nem is a kiló a fontos, hanem a látványra hízás
és nem a mellméret miatt
nem vagyok anorexiás, sem etióp testalkatű, de sok nő inkább fogyni szeretne, én hízni
nem nagyon sikerült eddig
pedig rendesen eszem, jó étvágyam van, kívánom is az ételeket, és finnyás sem vagyok, mert szinte mindent szeretek
amúgy nem vagyok tini
24 vagyok
a barátnőm pl terhesség alatt után fogyott is,
mármint a karja, melle, combja
és az nem igaz h a soványabbak immunisabbak, akin van egy kis husi, sokkal egészségesebb és vidámabb szokott lenni, persze vannak kivételek
165 cm vagyok és 49 kg
bár már lehet h elértem az 50 feletti szintet :)
lehet pajzsmirigy probléma
anyagcsere gondok, ha eszem átmegy rajtam a kaja
emésztőszervi allergia is lehet, pl liszt érzékenység és arra hasmenéssel lehet reagálni nem kiütéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!