Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » én hízni szeretnék. Tegnap...

én hízni szeretnék. Tegnap ettem két tükörtojásos szendvicset, tejeskávét kiflivel, pár darab csokis lekváros linzert, gyümölcslevet ittam, kb 8 rántotkarfiolt megettem akkor abban mennyi kalória van?

Figyelt kérdés

Minden nap ennyit és ilyen ételeket eszek attól lehet hízni, vagy megtartani a súlyom?

azelőtt nap chipset ettem, sütit, táblacsokit, túrórudit, rakott káposztát, rántott húst, tökfőzelékkel fasírtot

2010. nov. 20. 08:31
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Én nem értem minek akartok hízni

OKé, értem,van aki tényleg sovány,de lány létedre én nem aggódnék nagyon. 80%-ban azok akik tiniként soványak voltak azok felnőttként minden erőfeszítés nélkül meghíznak, sokan még túlságosan is.Szóval a gének megteszik a feladatukat,nem értem minek kéne sijettetni az ilyesmit

2010. nov. 20. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
azért kedves értetlenkedő hozzászóló mert van aki ha nem eszik eleget rohamosan fogy, és akkor ha elkap egy betegség elvisz mint a huzat! k*va könnyen beszélsz!
2010. nov. 20. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Ha olvasnál egy picit tudnád, hogy felmérések készültek róla,miszerint a soványak sokkal jobban bírják a betegségeket, mint elhízott társaik

Okoska(2.hozzászolónak)

2010. nov. 20. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Inkább battyogj le a konditerembe és edzzés súlyokkal,mellé meg egyél nagy adagú JÓ MINŐSÉGŰ !!!!! élelmiszert . Nem kell chpset meg sütit,csokit zsákszámra tömni magadba,mert ettól függetlenül,hogy vékony vagy még nem egészséges ezeket nyomatni állandóan. Nem csak a kalória a fontos. Inkább legyél izmos,formás,szálkás minthogy meghizzál és rámenjen az egészséged.
2010. nov. 20. 10:47
 5/10 A kérdező kommentje:

nem akarok muszklit, lány vagyok,

nem is a kiló a fontos, hanem a látványra hízás

és nem a mellméret miatt

nem vagyok anorexiás, sem etióp testalkatű, de sok nő inkább fogyni szeretne, én hízni

nem nagyon sikerült eddig

pedig rendesen eszem, jó étvágyam van, kívánom is az ételeket, és finnyás sem vagyok, mert szinte mindent szeretek

amúgy nem vagyok tini

24 vagyok

a barátnőm pl terhesség alatt után fogyott is,

mármint a karja, melle, combja

és az nem igaz h a soványabbak immunisabbak, akin van egy kis husi, sokkal egészségesebb és vidámabb szokott lenni, persze vannak kivételek

2010. nov. 20. 14:17
 6/10 A kérdező kommentje:
ja és a csoki mellett szoktam levest is enni, főzelékeket gyümölcsöket
2010. nov. 20. 14:17
 7/10 A kérdező kommentje:

165 cm vagyok és 49 kg

bár már lehet h elértem az 50 feletti szintet :)

2010. nov. 20. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
hat abban van igazsag hogy aki husisabb tlan boldogabb..tapasztalom. en 160cm vagyok es 41kg....jelzem nem csontsovany hanem a csaladban mindenki nagyon vekony es konnyu csontu. de ez mar szerintem is keves. teny h amig 50kg voltam fogyni szerettem volna legalabb 4kgt es ezert dietaztam. amikor 45kg voltam ugy ereztem h nah ez igy nagyon ok es ott megallok. masok szerint is akkor volt a legjobb alakom. de utanna nemtudom miert akarhogy ettem lefogytam ennyire es m,ar sehogysem jon vissza...lehet h az is kozrejatszott hogy a rokonsagban a lanyok olyanok hogy barmennyi kg 18 ev utan egy 5 kg tuti lemegy...es lehet h nekem a dieta rasegitett meg egy par kg leadasahoz...:(
2010. nov. 20. 17:00
 9/10 A kérdező kommentje:

lehet pajzsmirigy probléma

anyagcsere gondok, ha eszem átmegy rajtam a kaja

emésztőszervi allergia is lehet, pl liszt érzékenység és arra hasmenéssel lehet reagálni nem kiütéssel

2010. nov. 20. 22:51
 10/10 Liszka8 válasza:
te még jobban állsz, mint én... én is 165cm vagyok, de 8 kilóval kevesebb, mint te, és az anyagcserém sem nevezhető gyorsnak, szóval rejtély hová tűnik a kaja bennem. Nem csak felszívódási zavarok lehetnek az okok, például ha feszült vagy általában, és szorongó, az is okozhat fogyást... remélem azóta jobban állsz a kilókkal! :) üdv
2012. júl. 19. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!