Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tehetek még valamit a bőrömért...

Tehetek még valamit a bőrömért fogyás alatt?

Figyelt kérdés

Tehát nagyon sokat keresgéltem a neten ezzel kapcsolatban. Amiket találtam

-sok víz

-C vitamin

-váltogatott hideg-meleg vizes zuhany

-forró, hosszú fürdőzések kerülése

-krémekkel való hidratálás

-edzés

Ezeket igyekszek folyamatosan csinálni fogyás alatt. De így se tudom mi lesz. 30-40kg áll előttem. 17 éves vagyok szóval elvileg még rugalmasnak kellene lenni a bőrömnek de igen sok striám van ami tudjuk hogy nem jó. Mit tudok még tenni? Ha ezeket folytatom jó esélyem van hogy vállalható lesz a bőröm? Van valami krém ami nektek bevált? Hegkezelő esetleg a striákra jó lenne?

Tapasztalatokat szívesen fogadnék.

17/l

2018. jan. 28. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek mind jók, kiegészítésnek kollagént lehet még szedni esetleg. Ha lassan, türelmesen fogysz, akkor lesz ideje a bőrödnek is követni.
2018. jan. 28. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
A striák soha semmilyen krémtől nem fognak elmúlni. De a lassú fogyás valóban az amihez a bőröd is alkalmazkodik illetve a súlyzós edzések amikkel feszesítheted a bőröd.
2018. jan. 28. 13:20
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2018. jan. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!