En most beteg vagyok? Kene fogynom? Segitseg!
18 eves 52 cm/53 kg lany
Nagyon le voltam fogyva tavaly majusba minusz 10 kilo persze onszantambol. Es allandoan fogyokurazok aztan 1-2 napig tele eszem magam es ez ugy megy mar egy ideje... Nagyon nagyon felek a hizastol. Legfokebb azert tortent ez velem mert nagyon meg akarok felelni a szerelmemnek mert o a vekony lanyokat szereti. Es en is az vagyok most csak felek h meghizok rettegek egyszeruen. Es azert kezdtem el fogyni mert o azt mondta h nem vagyok vekony hanem ilyen sportos... Na ez nekem nem tetszett es amiota le fogytam azota nem tufok vissza allni regi kajalasomra egyebkent pont vissza hoztam regen is 53 kg korul voltam es 46 kg korulre fogytam le.... Mi legyen kezd az agyamra menni!?;(
Hát ha 52 centis vagy, akkor elég sok az 53 kiló...
Amúgy meg nem tudom, én is 52 kg vagyok, de 172 cm, tehát 20 centivel több, mint te, és nem kórosan sovány. Ha izmos vagy, akkor jó a súlyod, de ha vékony, akkor valószínűleg punnyadtan vékony. Számold ki, hány kalóriát eszel egy nap kb., nézz meg egy táblázatot, hogy a korodnak és életvitelednek megfelelően mennyi kell, egyél annyit, és kész. Nem kell ebbe belehülyülni, a barátodnak most is tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!