Mit gondoltok, még hány kg-t kéne fogynom? 😊🏃🏻
Kb.1 hónapja kezdtem a kcal számláslást,és úgy leadtam 4kg-ot.
Most vagyok 54.3 kg.A lábam az izmos,de a derekamon még van felesleg.
A krumplit,tésztát szinte teljesen elhagytam.Cukros eteleket is ritkán eszek.Ma 53 percet szobabicikliztem,1 órát eliptikus trénereztem és 30 percet és futottam 10.2 km/h-val.
Hétvégén van időm sportolni annyit mint ma.Hétköznap napi 1 órát szoktam eliptilus trénerezni.(Ilyen intenzíven sportolni egy hete kezdtem el)
Mielőtt jönnétek,hogy biztos éheztetem magamat,leírom a mai étkezéseimet.
Reggeli:Cappucino édesitőszerrel,1 szelet ch csökkentett graham toast kenyért 2 szelet csirkemell sonkával,és egy szelet pannónia light sajttal.
Ebéd:Babgulyás,2 db sült édesburgonya
Vacsi:1 áfonyás joghurt,koffein mentes kávé édesítőszerrel
Nasi:1 olyan szendvics mint reggelire
161 vagyok,és 54.4 kg
Mennyot kéne fogynom,hogy az átlagos testalkat határán legyek és inkább karcsú testalkat szerű alkatom legyen?(nem a sovány vagy nagyon vékony)
Egyrészt azért szertnék fogyni,hogy jobban nézzel ki,és nőjjön egy kicsit az önbizalmam,másrészt mert ebbem az évben lesz a ballagóm és tuti olyan ruha lesz megszavazva ami ilyen testresimulós,szóval jól kéne,hogy álljon rajtam.
Az osztalytrasaim ilyen vagy magasabb magassággal 44-51 kg között vannak,szóval én vagyok a legkövérebb.
Légyszíves ne ellenséges válaszokat írjatok,hanem tényeleg olyat ami a kérdésemre válaszol.🙂
köszönöm előre is a válaszokat😇
(Elnézést az esetleges helyesírási hibákért,telefonról írtam.)
Köszönöm azoknak akik eddig végig olvasták
14/l
Szerintem semennyit.
"Az osztalytrasaim ilyen vagy magasabb magassággal 44-51 kg között vannak,szóval én vagyok a legkövérebb."
Legkövérebb... Na, ja.
Hadd számoljam ki:
Magasság: 161 cm
Testtömeg: 54.4 kg
Ideális tömeg 161 centihez: 54.4 kg, 54.4-54.4 az töttötöttő izé ... 0 kilót kéne még fogynod.
Nem értem ezeket a kérdéseket...van otthon tükör nem?
Ha tetszel magadnak akkor semennyit, ha van még rajtad felesleg amit ledolgznál(amit írtál is) akkor csináld.
Az hogy hány kg vagy nem igazán mérvadó , fogalmunk sincs ebből mennyi a zsír/izom , ezt te látod.
Ezt ne vedd ellenséges válasznak, nem azért írtam.
Sok sikert!
Második vagyok, hidd el értek a témahoz!😌
Nos nagyon sok kalóriát égetsz el ezzel az edzéssel, ezért nagyon sokat is kéne bevinned. Ha nem eszel normálisan a következő napon már az izmodból épít le a szervezeted. Ez nagyon komoly sérülésekhez vezet!!!!!! Szerintem ne fogyj, egyél normálisan, és szálkásíts.. Ha gondolod írj rám privátban. Ezt meg fejezd be mert nagyon nagy sérülésed lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!