Mondjuk ha nem húztad volna be a hasadat akkor normálisan is lehetne válaszolni, meg persze egy normális kép sem ártott volna te észlény. :D
2016. jan. 25. 00:18
2/11 anonim válasza:
Az ilyen kérdések láttán mindig érzek némi szánalmat.
2016. jan. 25. 00:22
3/11 anonim válasza:
Kellene formásodnod, de mondjuk ha én holnap reggel ezzel az alakkal ébrednék, hát a seggem a földhöz verném örömömben, de tényleg. Olyan 60 kilósnak saccolnálak, de ebben a tippelősdiben nem vagyok nagyon jó.
2016. jan. 25. 00:33
4/11 anonim válasza:
Egész csinos, most jöhet a tömegelés :D Legalábbis én abba kezdenék, ha így néznék ki. De ez ízlés dolga, habár kicsit több izom tuti nem árt.
2016. jan. 25. 00:35
5/11 anonim válasza:
Gyk szinten ez pont kiváló kép. Láttam már itt rosszakat, na azon 10-20 kiló pontossággal sem tudtam volna megmondani, mi van.
De tippelni eleve nem tudok s kit érdekel, hogy hány kilós vagy, kérdező? Illetve persze ha több kiló vagy, az jobb ugyanahhoz a térfogathoz, mivel több izmot jelent.
2016. jan. 25. 00:38
6/11 anonim válasza:
60 kg körül lehetsz, nem?
De amúgy nem a kilószámtól függ, hogy csinos vagy-e. :)
Az adottságaid jók (hosszú combok, arányos csípő-derék), egy kis sportolás persze soha nem árt!
2016. jan. 25. 03:05
7/11 anonim válasza:
Szia. Én lány vagyok és sztem tökéletes alakod van! :D Ne változtass semmit, mert ez pont jó. Én ennél kicsit vekonyabb vagyok, és mindenki anorexiásnak hív... Pedig tobbet eszek mint az egész város egyszerre :). Szoval en orulnék ha ilyen alakom lenne mint neked. :)
2016. jan. 25. 07:26
8/11 anonim válasza:
szerintem 57kg lehetsz és jó alakod van nagyon :) bár behúztad a hasad ,így nem tudom az,hogy néz ki alapból,de a képen minden okés rajtad.
2016. jan. 25. 10:17
9/11 anonim válasza:
Szerintem, ha fogyni akarsz, akkor beteg vagy.
2016. jan. 25. 12:17
10/11 anonim válasza:
Szerintem tuti nem vagy 60 kg.
Én 175 cm vagyok és én vagyok 62, se nem sovány, se nem duci.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!