Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek mennyit kell még...

Szerintetek mennyit kell még fogynom?

Figyelt kérdés
167 cm vagyok és 75 kilóról indultam. Most 57 kg vagyok, kalóriaszámlálással fogytam eddig,de innen már nem megy egy ideje. Sporolok is mellette, de azt addig is tettem, míg nem így étkeztem. Elkezdtem egészégesen enni, de nem számolom a kalóriát. Barátnőm szerint még minimum 10 kilót kell fogynom, ti mit gondoltok? 20/l
2018. jan. 5. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy a bnőd hülye.

Átlagban az a jó súly, ha a magasságból elvonsz 110-et, és annyi kiló vagy pont.

De ez sokmindentől függ.

Kaloriabazis.hu-n kitudod számolni a bmi-det, a naoi kcal szükségletedet és hogy mennyinek kell lenned.

2018. jan. 5. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

a barátnőd csak irigy..

teljesen jó a magasságodhoz az 57 kg!

nagyon rosszul néznél ki 47 kilóval

3/7 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd vagy hülye, vagy irigykedik. Tökéletes a súlyod, gratulálok!
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Egyszerre 3 egyforma válasz 3 különböző embertől. Ez ám a meggyőzés!
2018. jan. 5. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Barátnődnek milyen az alkata? Mit sportol?
2018. jan. 5. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass a barátnődre! 47 kilósan 16,9-es BMI-vel rendelkeznél, ami alultápláltságot jelez. (Nagyjából 18,5-től tekinthető normálisnak.) Ha nagyon vékony alkatú vagy, még leadhatsz 5 kilót, egyébként viszont teljesen rendben van a testtömeged.
2018. jan. 5. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

Az a baj,hogy súlyban gondolkodnak a nők,az meg egyszerűen nevetséges kiindulási pont.

Neked már izmot kell építened avagy testkompozició változtatást kell csinálnod.Ez annyit jelent ,hogy testzsírarányodat kell megváltoztatni.Három esetben változik ez:

-Ha csökkented a testzsírodat

-Ha növeled az izmom mennyiséget (ezt akarjuk most!)

-Vagy ezt a kettő egyszerre csinálod (ezt még jobban akarjuk!)

A másodikat úgy lehet elérni,hogy rendesen eszel és rendesen edzel.Rendesen evés azt jelenti,hogy megfelelő mennyiségű fehérjét viszel be,a rendes edzés pedig súlyzós edzés progresszióval! minimális kardióval összekötve.

2018. jan. 5. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!