Nem sertésből írom de én sosem voltam híve a diétának inkább egyél rendesen és mozogjon többet :) nekem bevált
2018. jan. 27. 22:10
2/14 anonim válasza:
Adataid?
2018. jan. 27. 22:12
3/14 anonim válasza:
47 gramm még jó, de 48 már borzasztó sok lenne.
2018. jan. 27. 22:13
4/14 anonim válasza:
Ahelyett, hogy élveznéd az életet... Óh, te szerencsétlen marha... Én meg itt szenvedek, hogy NE fogyjak a hülye pajzsmirigy-túlműködés miatt, te meg ilyen ökör vagy... A tojás még hagyján, de hogy a #%&-ba bírod ki, hogy minden nap ugyanazt eszed? Nem gondolod, hogy szerencsétlen szervezeted közben szenved a tápanyag- és vitaminhiánytól? (Gondolom, olyan majom vagy, hogy bekapsz napi 1-2 szem multihülyeséget és el is van intézve ahelyett, hogy a szervezeted a kajákból nyerné ki! Gratulálok, megtanítod a testedet bal#%&-ként működni...) Amit csinálnak páran, az egyenlő az öngyilkossággal... nem színezett tojáson, gyógyszeres-tápos csirke mellén, és "fogalmam sincs, hogy mit jelent" proteinszeleten kell élni, hanem mindenen, amit normális ember megeszik. Kezdve a sárgarépától a szarvashúsig, változatosan...
2018. jan. 27. 22:47
5/14 anonim válasza:
47 gramm már megüti a minimumot a legtöbb embernél, nincs vele baj, ha az adott embernek az megfelel.
Én ma már, hogy nem vagyok kövér és fogyni akarok, általában 80-120 gramm zsírt eszem, ez számomra ideális. De nyilván van, akinek sokkal több kell, a többségnek pedig kevesebb.
Ki a sok zsírt, ki a sok szénhidrátot nem bírja, energia pedig kell.
2018. jan. 27. 23:47
6/14 anonim válasza:
low carb high fat diéta és nem, hogy rohadt jó kajákat tudsz enni, de még fogyni is fogsz és nem leszel gyenge fosh. :)
2018. jan. 28. 00:01
7/14 anonim válasza:
Nyilván függ a paramétereidtől is. Nekem a napi bevitelem max 35 gr.
2018. jan. 28. 00:15
8/14 anonim válasza:
#6: Nem mindenki fogy ketogénben, nekem sem szokott összejönni, nekem túl kevés a zsír (vagy a mozgás, ahogy nézzük), könnyű túlszaladnom. Persze sokaknak remek diéta, sokaknak nem. De az erőhöz nincs olyan sok köze általánosan, van, akinek pont kevés ereje van kevés ch mellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!