Sokat ettem ma?
3 pizza meg fél kilo csoki. 30deka kolbász 2szelet nutellás kenyérrel meg 3 szelet lekváros bundáskenyér.
De ittam citromos vizet meg meg ettem káposztalevest is.
Á, vannak emberek, akik bámulatos mennyiségeket képesek betolni, még vékony srácok is képesek több kiló csilisbabra. Gyakorolni kell, de van, akinek megy. Úgyhogy nem lehetetlen ám a dolog, de nem gondolkodom el, hány százalékot adok a trollkodásra. A kezdeti 99.5%-om jelentősen csökkent, azt bizonyos. Ha troll, akkor sem egységsugarú troll, hanem kifinomultabb (a citromos vízért külön pirospont).
Fél kiló csokit egyszer poénos lenne megpróbálni, de a cukormentes fajtából (annál felmegy a zsír, de inkább az menjen). Csak ha nem kívánom, minek? Szóval nincs rá sok esély, pedig vannak ilyen terveim, rém kíváncsi fajta vagyok.
Persze a csoki után lehet, hogy napokig nem igazán ennék (végülis fogyókúrának j... OK, rossz, de hatásos), úgyhogy a fenti menüt továbbra is tisztelettel nézem :D Ez nekem egy heti étel, ha szolid vagyok, de a szénhidrátmennyiség inkább havi...
Nem trollkodom bakker.. Én sem vagyok rá büszke, fogyókúra idején ilyet, áh..
Azóta megittam még fél liter tejet egy doboz cini minissel. De nem ez a legrosszabb.. Hanem, hogymég éhes vagyok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!