Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

3 pizza meg fél kilo csoki. 30deka kolbász 2szelet nutellás kenyérrel meg 3 szelet lekváros bundáskenyér.

De ittam citromos vizet meg meg ettem káposztalevest is.

2018. jan. 26. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Érte az ette akart lenni.
2018. jan. 26. 20:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
8. Sassy víz!!! Besz.....rok😂😂😂😂
2018. jan. 26. 20:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Á, vannak emberek, akik bámulatos mennyiségeket képesek betolni, még vékony srácok is képesek több kiló csilisbabra. Gyakorolni kell, de van, akinek megy. Úgyhogy nem lehetetlen ám a dolog, de nem gondolkodom el, hány százalékot adok a trollkodásra. A kezdeti 99.5%-om jelentősen csökkent, azt bizonyos. Ha troll, akkor sem egységsugarú troll, hanem kifinomultabb (a citromos vízért külön pirospont).

Fél kiló csokit egyszer poénos lenne megpróbálni, de a cukormentes fajtából (annál felmegy a zsír, de inkább az menjen). Csak ha nem kívánom, minek? Szóval nincs rá sok esély, pedig vannak ilyen terveim, rém kíváncsi fajta vagyok.

Persze a csoki után lehet, hogy napokig nem igazán ennék (végülis fogyókúrának j... OK, rossz, de hatásos), úgyhogy a fenti menüt továbbra is tisztelettel nézem :D Ez nekem egy heti étel, ha szolid vagyok, de a szénhidrátmennyiség inkább havi...

2018. jan. 26. 20:58
 14/19 anonim ***** válasza:
12: Ugye? :D Itt tanultam :DDD
2018. jan. 26. 21:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem trollkodom bakker.. Én sem vagyok rá büszke, fogyókúra idején ilyet, áh..

Azóta megittam még fél liter tejet egy doboz cini minissel. De nem ez a legrosszabb.. Hanem, hogymég éhes vagyok.....

2018. jan. 26. 21:39
 16/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk abban igazatok van, hogy nem így kellett volna feltenni a kérdést...
2018. jan. 26. 21:40
 17/19 anonim ***** válasza:
#8 és #14. Én most az 5 óra sétát próbálom, de kardio és egy kanál káposztaleves mellett nem megy. 😁😁😁
2018. jan. 27. 07:49
 18/19 anonim válasza:
Megkérdezhetem milyen magas vagy és hány kg? Általában mennyit és miket eszel?
2018. jan. 27. 15:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon troll szerintem számold ki egy abakusszal és konzultálj a zero kalóriás sámánoddal. Viszont kiolthatód úgy is ha körbe táncolod a holdat és mínusz kalóriás vegán turmixot iszol egy évig.
2018. jan. 27. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!