Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagy baj, hogy most sokat ettem?

Nagy baj, hogy most sokat ettem?

Figyelt kérdés

5 napot diétáztam, ma tartottam egy kilengést, holnap nem eszek semmit és holnap utántól kezdem megint az 5napot. Ezeket ettem ma, nagyon rossz? :

1 tányér spagetti

3 fánk

1 domino

3 aludt tejes lekváros prósza(ezek nem voltam nagyok, kb 5x5-ös négyzetek és 1cm vastagok)

2018. jan. 19. 19:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én még ennék valami fehérjét zöldséggel, de egy nap nem a világ. Nem értem, miért kéne egy második "rossz" nappal büntetned szegény szervezetedet, aminek tápanyagra van szüksége... OK, nincs akkora gond a böjttel, de ezt a hozzáállást nem szeretem, hogy ha ma nem ettem elég tápanyagot, akkor holnap se egyek.
2018. jan. 19. 20:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Sült, fűszeres sertéskaraj lesz holnap. Ha holnap abból eszek 1-2 szeletet(nem zsíros), mellé vmi nyers salátát uborkából, paprikából, káposztából, paradicsomból, akkor az úgy jó?
2018. jan. 19. 20:13
 3/14 A kérdező kommentje:
És m@st nem ennék
2018. jan. 19. 20:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy zabálsz, ha éhezteted magad...
2018. jan. 19. 21:03
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem, ez direktbe volt, direkt tartottam kilengőt. Nem csak random rám jött. Van önuralmam, nem zabálok. Csak édesszájú vagyok. Diéta előtt napi két tábla csokit elmajszolgattam(nem egysezrre 'zabáltam be' ahogy Te mondanád!), most 5 napja semmi és kibírom.

Csak akarat erő kell, elhatározás stb, de ezek megvannak.

2018. jan. 19. 21:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez a dieták hátulutöje. Lassan étel obszedálni fog es folyton a kaján jár majd az eszed es habzsolni fogsz ehezes utan es meghizol
2018. jan. 19. 21:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Művelődj már egy kicsit, hogy hogy kell diétázni, mert olyan ostoba vagy, hogy helyetted is nekem ég a pofám... 5 nap alig evés, aztán zabálás, nem evéssel kompenzálás, majd alig evés... Lehet, hogy kitartásod van, de hogy eszed nincs, az tuti! Talán megjön, ha majd úgy nézel ki, mint egy telefosott búvárruha. :D
2018. jan. 19. 22:48
 8/14 anonim ***** válasza:

A sertéskaraj zöldséggel teljesen jó egy étkezésre, ha van vagy 3 főétkezés... OK, ha nem vagy éhes egész nap, akkor alapnak megteszi, de mivel nem zsíros, ez még koplalás.

A diéta neked mit jelent? Mert ha nagyon kevés kalória, az baj.

egyébként a kilengés után nem szokás kihagyni egy napot, maximum ha sokat eszel. A fenti nem sok, csak "rossz". Külön-külön én még bele se kötnék, ez a te diétád s nem várható el senkitől, hogy aj de szigorúan csinálja folyton, de egy nap étkezését képezve elég kiegyensúlyozatlan.

Lehet, hogy neked ez a kontraszt a működőképes, nem tudhatom, én jobban szimpatizálok azzal, hogy ha édességet akarsz enni, akkor egyél édességet, akár mindennap, csak "rosszabb fajtából" ne sokat. De el tudom képzelni, hogy néha jólesik egy vadulósabb nap, nálam is van olyan, csak nagyon ritkán és nem várom meg, hogy kiéhezzek rá. Ha keresgélsz, lehet, hogy te is tudsz találni jobbfajta vagy olyan édességeket, amikből nem kell sok. Sokan 1-2 kocka étcsokit esznek vagy házilag készítenek ezt-azt.

2018. jan. 19. 23:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó.
2018. jan. 20. 00:04
 10/14 A kérdező kommentje:

Csak most eléggé fáj a hasam, megnyomott.

Nem nagyon bírom a ch-t, illetve ilyen tésztafélék formájában.

Múlt heti étkezésemből egy nap:

Reggeli: turmix(alma-narancs-uborka-joghurt) 2,5 dl

Ebéd: 1 főtt tojás egy kistál zöldséggel(egy paradicsom, 2levél jégsaláta, egy kis darab uborka kockázva)

Vacsora: tonhalas cézársaláta egy pufirizzsel

2018. jan. 20. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!