Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagy baj, hogy most sokat ettem?

Nagy baj, hogy most sokat ettem?

Figyelt kérdés

5 napot diétáztam, ma tartottam egy kilengést, holnap nem eszek semmit és holnap utántól kezdem megint az 5napot. Ezeket ettem ma, nagyon rossz? :

1 tányér spagetti

3 fánk

1 domino

3 aludt tejes lekváros prósza(ezek nem voltam nagyok, kb 5x5-ös négyzetek és 1cm vastagok)

2018. jan. 19. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez így elég koplalós étkezés, jobb lenne kicsit rendesebben enned, kétlem, hogy megvan a fehérje (ahhoz sok tonhal kellene s ilyen semmi reggeli és ebéd után gondolom, nem eszel sokat vacsorára sem), kalória is kell a rendes működéshez. Inkább mozogj többet, de egyél is többet.

Tehát 6. napja elégtelen a fehérjebeviteled, ez nem lesz jó, különösen rossz ötlet lett volna a holnapi (mai) böjt.

Ha fáj a hasad, remélem, máskor eszedbe jut és nem viszed ennyire túlzásba. Lehet, hogy most a koplalás miatt estél ezekre rá. Ezért sem jó túl keveset enni.

2018. jan. 20. 00:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem "ráestem" meg "falásroham". Csak szeretem ezeket, viszont sokszor nem esik jól, illetve diétázok. 1-2ilyen nap(legközelebb nem ilyeneket eszek) nagyon sokat árt a diétának?
2018. jan. 20. 08:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem kell direkt kilengéseket csinálni! Tartsd be az étrendet folyamatosan!
2018. jan. 20. 10:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Jóh, direkt azért csináltam, hogy ne törjön rám falásroham.
2018. jan. 20. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!