Sokat ettem ma? 14\l
Figyelt kérdés
Egy zsbkása pár ksrika banánnsl
Két banán
Egy alma
Uborka
Paradicsom
3 szelet abonrtt bio.mártogatóval és csírával
2018. jan. 11. 17:10
1/21 A kérdező kommentje:
De ma,nem.mozogtam.mert beteg vagyok:"
2018. jan. 11. 17:11
2/21 anonim válasza:
Inkább keveset. Még növésben vagy, miért fogyózol?
3/21 A kérdező kommentje:
Ez tényleg kevés? Még úgy is hogy nem mozogtam?
2018. jan. 11. 17:14
4/21 anonim válasza:
Ezí még akkor sem sok, ha 20dkg zabból készült a zabkása (vagy ha kicsit kisebb volt, de tele volt tartalmasabb dolgokkal).
Normál zabkása esetén ez koplalás.
5/21 anonim válasza:
Úgy is kevés, hogy nem mozogtál, persze. Az igencsak aktív embereket kivéve a kalóriaigényed nagy részére azért van szükség, hogy normálisan működj, a mozgás keveset jelent. Én pl. 1900 kcalt igénylek alapból, inaktív, de nem ágyban fekvő életmód mellett s normálisan max. párszáz kcalt jelent a mozgás. Ez elég tipikus.
6/21 anonim válasza:
Ez nagyon kevés. Hol a fehérje? Hol vannak a tápanyagok? Ugye tudod, hogy a gyümölcsökben sok a cukor?
7/21 A kérdező kommentje:
Ettől akkor lehet hogy elhízok?
2018. jan. 11. 17:28
8/21 A kérdező kommentje:
Meg ittam ricinusolajat hashajtónak de nem hatott
2018. jan. 11. 17:29
9/21 A kérdező kommentje:
Az nem hízlal?
2018. jan. 11. 17:29
10/21 anonim válasza:
Ugye te most viccelsz... hány kiló vagy és hány cm?
Ha így fogsz haladni kórházban fogsz kikötni, mert a szervezeted nem tud elég energiához jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!