Sokat ettem ma? 14\l
Egy zsbkása pár ksrika banánnsl
Két banán
Egy alma
Uborka
Paradicsom
3 szelet abonrtt bio.mártogatóval és csírával
Nem pótolni kell a fehérjét, hanem enni.
Ne hashajtózz, akkor még kevesebb tápanyaghoz jutsz és tápanyaghiányod lesz.
Túl kevés evéssel nem lehet hízni, úgy csak fogyni lehet.
A gyümölcsben van cukor, de ezzel nincs semmi baj, csak akkor, ha túleszed magad vagy érzékeny vagy rá valamilyen szempontból. 2 banán és egy alma teljesen jó kis mennyiség sok embernek.
De a fehérje tényleg problémás, az kevés. Ha nem eszel szóját (én nem tartom valami jónak), akkor ott vannak az olajos magvak, a hüvelyesek s általában a zöldségek. A zab is viszonylag fehérjedús ahhoz képest, hogy gabona, azt eszel is. Az jó kombót képezne valami hüvelyessel. Ha szereted, dobhatsz a zabkásába némi darált kókuszt vagy mákot, kis fehérjét s bizonyos tápanyagokat az is ad, szerintem finom velük a zabkása.
Amúgyis nagyon zsírszegénynek tűnik a fenti, habár nem tudom, mi volt a mártogatóban s a zabkásában, de kétlem,hogy a kötelező egypár dkg zsírt tartalmazta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!