Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sokat ettem ma? 14\l

Sokat ettem ma? 14\l

Figyelt kérdés

Egy zsbkása pár ksrika banánnsl

Két banán

Egy alma

Uborka

Paradicsom

3 szelet abonrtt bio.mártogatóval és csírával

2018. jan. 11. 17:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
163 cm 50
2018. jan. 11. 17:31
 12/21 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám.a fejhérjéz pótolni? Vegán vagyok
2018. jan. 11. 17:31
 13/21 anonim ***** válasza:
Mióta vagy vegán?
2018. jan. 11. 17:33
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem pótolni kell a fehérjét, hanem enni.

Ne hashajtózz, akkor még kevesebb tápanyaghoz jutsz és tápanyaghiányod lesz.

Túl kevés evéssel nem lehet hízni, úgy csak fogyni lehet.

A gyümölcsben van cukor, de ezzel nincs semmi baj, csak akkor, ha túleszed magad vagy érzékeny vagy rá valamilyen szempontból. 2 banán és egy alma teljesen jó kis mennyiség sok embernek.

De a fehérje tényleg problémás, az kevés. Ha nem eszel szóját (én nem tartom valami jónak), akkor ott vannak az olajos magvak, a hüvelyesek s általában a zöldségek. A zab is viszonylag fehérjedús ahhoz képest, hogy gabona, azt eszel is. Az jó kombót képezne valami hüvelyessel. Ha szereted, dobhatsz a zabkásába némi darált kókuszt vagy mákot, kis fehérjét s bizonyos tápanyagokat az is ad, szerintem finom velük a zabkása.

Amúgyis nagyon zsírszegénynek tűnik a fenti, habár nem tudom, mi volt a mártogatóban s a zabkásában, de kétlem,hogy a kötelező egypár dkg zsírt tartalmazta.

2018. jan. 11. 17:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vegán, ha nem értesz ezekhez? A vegán étrend teljesen rendben van, de jól kell tudni csinálni, különben hiányod lesz valamiből (ez persze minden étrendre igaz, de minél megszorítóbb, annál nehezebb jól csinálni "véletlenül", hozzáértés, odafigyelés nélkül).
2018. jan. 11. 17:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Menjél el pszichiáterhez mert nagyon beteg vagy. :(
2018. jan. 11. 17:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de amit felsoroltál, azt más reggelire eszi... Egyél, mielőtt beteg leszel.
2018. jan. 11. 17:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális, beteg vagy, ha ezt soknak érzed... Menj el orvoshoz és pszichológushoz!!!
2018. jan. 11. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Ui. A súlyod teljesen jó! Ne akarj meghalni? megbetegedni, kórházba kerülni! Ha anorexiás leszel, egy csomó komoly betegséget összeszedhetsz, hullan fog a hajad, repedezni a körmöd, tönkremegy a gyomrod, a beleid, gyenge leszel, és... MEGHALSZ!!!
2018. jan. 11. 18:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Na megint egy testkép zavaros, aki nem képes felfogni, hogy hülyeséget csinál.
2018. jan. 11. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!