Sokat ettem tegnap?
Délután 2-kor ettem először:2 sor mogyorós tejcsokit és egy mákos péksütit. Ezután ebédeltem:rántott karaj/csirkemell rizzsel.
Később még ettem: még egy mákosat, egy narancsot, 4db nápolyit, egy málnás jogobellát, egy túró rudit, egy tányér hagymás kolbászos tojást egy szelet kenyérrel, csemege uborkával.
Tudom, összeettem mindent, amit találtam, előtte buliban voltam és délután fél 2-ig aludtam, aztán minden bajom volt, tudjátok.
Szóval sok volt? És ma mit egyek? Semmit?
160cm 55kg 17/L. Fogyózok, célom 40-45kg.
Mondtam, hogy csak tegnap sikerült így, a buli miatt. Egyébként a mozgás az annyi, hogy párszor megtettem a szoba-konyha közti távolságot, egyébként egész nap aludtam.
Naponta 3x szoktam enni, reggel joghurtot zabpehellyel vagy sajtot-sonkát zöldséggel, délben ugyanazt, amit itthon mindenki más, csak fele adagot, estére gyümölcs.
A kérdés, hogy nagyon elcsesztem a tegnappal, ami eddig lement? (65kg-ról indultam, szeptember 18-án kezdtem)
Éppen leszokóban vagyok az alkoholról, de tegnap elmentünk a haverokkal inni. Akkor most ez baj?
Remélem érted a lényeget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!