Sokat ettem ma?
4 kocka süti (diós kevert)
3 csík sós-sajos rudacska
3 villa milánói tészta
2 palacsinta eperlekvárral
Mit tegyek? Az jó, ha holnap nem eszek?
Nem evett szinte nulla fehérjét, de azért lehet, hogy keveset. Nem tudhatom, nincs se egzakt mennyiség, se recept.
Kérdező. Mérj és számolj, hiszen honnan a túróból tudnánk, hogy mekkora kocka milyen süti, milyen palacsinta (a tojásmennyiség durván el tud térni, de még a zsírmennyiség is, az eperlekvár is lehet kevés vagy sok, a cukormennyiség sem egyforma)...
A te kalóriaigényedről főleg semmi nincs, pedig az is számít, ugye.
Az nem jó, ha holnap nem eszel, ezt nem így kell kezelni. De szerintem nem ettél sokat, csak igen szénhidrátdúsan, nulla zöldséggel.
Szénhidrátból lehet eleget ettél, de minden más szinte 0. Kalória szempontjából nem hiszem, hogy eléri az 1300-at.
Az étkezésed nem úgy kell kinézzen, hogy mindenből, ami neked tetszik otthon eszel 2-3 db-ot. Hanem úgy, hogy megfelelő mennyiséget eszel tiszta kajából és, ha belefér, akkor jönnek ezek a plusz kalóriák.
Kezdem azt hinni,hogy valakik nagyon unatkoznak.
Vegyetek már egy digitális konyhai mérleget 2000-3000 forintból megvan és bármire használhatod,alap.
Regisztráljatok a kaloriabazisra vagy más hasonló oldalra.
Mérjetek le mindent,legyetek őszinték,következetesek,makrókat is számoljatok.
HA nem tudom mi az,hogy kalória,makró,mikró tápanyag,akkor olvass utána.Max 1-2 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!