Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Reggeli: kakaós-meggyes sütiből 2 nagyobb kocka

Tízórai: egy csomag tuc kex és 4db csokidarabos lidl-s kex

Ebéd: egy szelet panírozott tőkehalfilé + egy merőkanál zöldségkert(mirelit) mexikói zöldségmix

Mára nem terveztem mást.

Nagyon sok ez így? (Kalória szempontjából)

2018. jan. 23. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Az ebédet leszámítva csak szemetet ettél, kivéve ha a meggyes süti házi volt...

Miért nem akarsz délután enni? Ez így hülyeség.

2018. jan. 23. 13:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Süti házi volt.

Azért, mert már íg, is sok kakit össze ettem, nem szeretném fokozni:/

Majd holnap új nap, de azért érdekelt, hogy mennyire ment sutba ez a nap:/

2018. jan. 23. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez neked most fogyókúra alatt jött össze? Hát borzalmas. Az ebéd elmegy de a többi katasztrófa. Vacsorázz valami egészségeset ne rontsd el jobban azzal hogy este éhezel. Holnap pedig már figyelj oda újra.
2018. jan. 23. 14:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, mit ajánlasz estére? Mert én már ehhez nem tudom... Talán egy sima dalátát
2018. jan. 23. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk éhezteted magad és ezért zabálsz össze minden szart.

Egyél normálisan, és nem kell 24 órán át megvonni mgáadtól mindent.

2018. jan. 23. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd ki a nap hátralevő részét, mert holnap délelőtt újra tele fogod magad nyomni szeméttel.

Nem is értem, hogy egy fogyókúrás étrendbe hogy kerülnek ilyenek bele...

Reggelizz egészséges dolgokat. Teljes kiőrlésű zsemlét szendvicsként. Tízóraizz egy almát. Ebédelj egy finom levest és másodiknak valami húst/halat zöldség körettel. Uzsonnázz egy joghurtot. Vacsorázz valami könnyűt, ami belefér a keretbe.

2018. jan. 23. 14:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. jan. 23. 15:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Amit ajánlottak, az ugyanúgy szénhidrát szénhidrát hátán, egyszerű cukor, összetett cukor. Jó, kevesebb ilyen-olyan adalékkal s a répacukor hiánya is jó dolog, de akkor is.

Az nem gond, hogy szénhidrátosan eszel, ez normális. De alig van fehérje (gondolom, az a szelet nem valami hatalmas. igaz, egy sütibe is sok fehérje fér, ha piskóta típusú, de ezzel együtt is karcsúnak tűnik a bevitel).

Eszel sütit, kekszet, rendben, de hogy zsinórban többször ilyeneket egy nap, az már túlzás (persze egyszer-egyszer beleférhet, de nem ez a jó hozzáállás, ez a legtöbbünknek kilengés. ha te így fogysz és kész, az más dolog, a te diétád, a te dolgod. bármivel le lehet fogyni, legfeljebb nem annyira egészséges s jóleső).

2018. jan. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!