Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

3 pizza meg fél kilo csoki. 30deka kolbász 2szelet nutellás kenyérrel meg 3 szelet lekváros bundáskenyér.

De ittam citromos vizet meg meg ettem káposztalevest is.

2018. jan. 26. 18:43
1 2
 1/19 anonim válasza:

Hát mikor megláttam, hogy 3 pizza (remélem szelet) és fél kiló csoki, akkor kikerekedtek a szemeim :D

Hát igen, szerintem ez nagyon sok. A nagyobb baj az, hogy nem is túl egészséges kajákat ettél.

2018. jan. 26. 18:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, a trolloknak sokat kell enniük, mert olyan nagyok :)

Fél kiló csoki azért szép. Megeszik bárki ennyit? Jó, naiv vagyok, nyilván előfordul az ilyen. De nekem sose ment, legcsokirajongóbb korszakaimban sem. Pedig az nem is olyan rengeteg kalória, volt már akkora ebédem.

Határozottan troll a leírás alapján, bár be lehet tolni ennyit. Akkor lehet, hogy én is írnék ki kérdést, mert még egy ilyen nap nem lesz.

2018. jan. 26. 19:00
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem, az egész pizza de nem a legnagyobb hanem a közepes méretű.
2018. jan. 26. 19:00
 4/19 A kérdező kommentje:

A fél kilo csoki, az úgy jött össze, hogy kiárusítás van és kaptam egy 300grammos milka oreo táblacsokit meg egy 200grammos csomag csokigolyót. Hát a délelőtti fimezés során el is fogyott úgy, hogy nyúlok bele és üres a zacsko:/

A pizza ebédre volt mindeki 2-t kapott én megettem a maradékokat is, amit meghagytak anyáék.

2018. jan. 26. 19:05
 5/19 A kérdező kommentje:
A kolbász nutellás kenyérrel a reggelim volt, a lekváros bundás kenyér meg most vacsorára.
2018. jan. 26. 19:06
 6/19 anonim ***** válasza:

Hát ha troll kerdés, ha nem annyira megkívántam az oreos Milkát, hogy holnap tuti eszem két kockát és kispórolom máson a kalóriáját.

Ha esetleg komoly a kérdés, akkor mára eléggé elcseszted kérdező, de legalább volt egy jó napod.😊

2018. jan. 26. 19:24
 7/19 A kérdező kommentje:
Kőszi:/
2018. jan. 26. 19:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok. Csak igyál egy kis sassy vizet és minden rendben lesz :D
2018. jan. 26. 19:47
 9/19 anonim ***** válasza:

Szóval komoly? Gratulálok. Mekkora darab vagy s máskor mennyit eszel? Végülis eléggé nagy a világ, sokféle emberrel. Én is tudok enni, de nekem a rekordom 1 liter tej fél kiló kenyérrel és valami normálisabb kalóriával (szalonna? vaj? nem emlékszem) reggelire, kislány koromban nyáron állítottam be. Fél kiló csoki továbbra is tekintélyt parancsoló számomra :D

Fogyni akarsz egyébként? Mert nekem úgy 2500 kcal ebéd volt a max, éhes voltam, no. Van az a mozgás, ami mellett belefért volna...

2018. jan. 26. 20:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem 2 tányér bableves és 8 fánk a rekordom egy ültő helyemben, 11-12 éves koromból. :D Most is sokat mozgok, de ha még kéne ennem, amit a kérdező felsorolt, valószínűleg meghalnék. De szerintem ő sem érte meg, csak troll.
2018. jan. 26. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!