Kevert ételek kalóriaszámlálása, hogyan?
Figyelt kérdés
Kevert ételek alatt - hogy egyszerű példát írjak - gondolok például a rizses húsra. Vagy rizi-bizi (bármilyen zöldséges rizs), mint köret.
A kérdés általános, minden ilyen jellegű kevert ételre vonatkozik. Brassói, stb.
Külön-külön a hozzávalók kalóriaértéke megvan főzés előtt, akár főzés után is (rizs esetén pl.), de ha összekeverem a dolgokat, akkor evésnél már nem lehet grammra lemérni, hogy mennyi az egyik, mennyi a másik.
Ilyen esetben hogy mérek kalóriát?
2018. jan. 17. 12:07
11/11 anonim válasza:
Bocs, utolsó, de EGY hiba van a példádban: a súly változik azt elkészítés során, ezért az elkészült ételt teljes egészében kell lemérni és ahhoz viszonyítani az egy-egy adag súlyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!