Kalóriaszegény ételek?
Fogyni szeretnék és a kalóriaszámlálást választottam.
Tudnátok olyan főtt/sült ételeket mondani amikben kevés a kalória.
Szeretnék "normál hétköznapi" főtt ételeket is enni(persze kaloriakereten belul)a csaladdal.
Ilyenekre gondolok mint pl.húsleves,lecsó,főtt krumpli csirkével stb.
Ezekben keves a kaloria de nem tudom mi a helyzet pl a főzelékekkel ilyesmi.
Tehat erre lennek kivancsi hogy melyek azok az etelek amikben keves a kaloria es egy ebed kijon 300 esetleg 400kcal-ból
Nem tudom, miért jó neked a kalóriaszegény étel, de a zöldségételek jók lehetnek, kivéve, ha zsírosak, nagyon tojásosak, tejfölösek, sok a hüvelyes, ésatöbbi.
A levesek szinte mind jók (az egyértelműen iszonyúan tartalmasak kivéve, bableves, lebbencsleves), azokba általában viszonylag kevés kalória szorul. A szolidabb, szénhidrátszegényebb zöldségek főzelékei is ilyenek.
Viszont ha 2 kilótól is éhes maradsz, akkor lehet, hogy jobb ötlet lenne egy 4-5 tojásos rántotta. Jól is kell lakni. Ha téged laktat a zöldségétel, az persze más s egyébként is előnyösek, csak van, aki képtelen velük jóllakni.
Bármit megehetsz,főleg ha számolod a kalóriákat.
A főzeléket akarsz,akkor egyél főzeléket.
Gondolom te főzöd,nézd meg a mennyiségeket,írd fel számold ki.
És ha 300-400 kcal-t akarsz enni akkor ennek függvényében válaszd meg a mennyiséget ebédre. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!